2014. június 14., szombat

Colourful nail art challenge - Neon colours


Sziasztok!

Utolsó előtti állomásához érkezett a színes kihívás, a mai téma a neon színek. Már hetekkel ezelőtt megvolt az elképzelésem erre a fordulóra, de sajnos a megvalósítás nem sikerült, lejjebb ki is fejtem, hogy miért...


Elképzeltem, hogy két színt fogok használni, neonzöldet és kéket, mert valószínűnek tartottam, hogy mindenki inkább a pinkes-narancsos vonalat fogja előnyben részesíteni (még nem tudom, hogy így lett-e).


Úgy gondoltam, hogy zölddel fogom kezdeni, kékkel zárni a sort, a kettő közé pedig a két színnel átmenetes körmöket készítek. Sajnos itt meg is bukott a történet, ugyanis az én neon lakkjaimnak szinte semmi fedése nincsen, így képtelenség velünk átmenetet festeni. Még a fehér alapra is három réteget kellett kennem és így is foltos maradt (tehát a Flormar neon lakkjait nem igazán ajánlom...)


Próbáltam menteni a menthetőt, így végül a már zöldre festett mutató és középső ujjamra kentem két réteget a kékből is, amitől nagyon szép élénk zöld színük lett (ez sajnos a képeken nem jön át), viszont szintén foltos maradt. Ezt próbáltam a pöttyökkel elfedni valamelyest, de sajnos a képeken látszik, hogy közel sem lett tökéletes ez a manikűr. Élőben azért nem nézett ki ennyire tragikusan, de azért úgy is látszik, hogy nem egyenletes a fedés.


Nézzük meg a többiek manikűrjét, ott biztosan találunk majd szebbeket! :)

8 megjegyzés:

  1. nekem egy rózsaszín flormar neon lakkom van, és azzal nincs semmi gond, két rétegben tökéletesen fed önmagában is és tartós is. szóval nem általános jelenség ez a flormar neon lakkoknál ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugyanebből a családból való az a rózsaszín? mert akkor meg kell majd néznem közelebbről! :)

      Törlés
  2. Uhh ez a zöld neon flormar lakk gyönyörű <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyébként tényleg szép, csak ennél sokkal jobb fedésre számítottam! :(

      Törlés
  3. Eszméletlen jól néz ki O.O

    VálaszTörlés
  4. Az a neonzöld lakk nagyon szép! A mani is tök jó lett! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon köszönöm! örülök, hogy tetszik nektek! :)

      Törlés