2014. június 26., csütörtök

Alig használt lakkok - 4. Két szín


Sziasztok!

Kissé le vagyok maradva ezzel a kihívással, nemigen volt időm mostanság a körmeimmel bíbelődni. Ebből kifolyólag az előző manikűrömet több, mint 3 (!) napig hordtam, ami nálam igen nagy szó, mivel 2 nap után általában már megunom a legtöbbet. Szerencsére a lakkok jól bírták, így nem volt problémám vele.


Na, de kanyarodjunk is vissza a témánkhoz, ami: "két szín". Fel van adva a lecke. Keressünk az alig használt lakkok között két olyan színt, ami összeillik és találjunk ki hozzá valamilyen variációt / díszítést, amitől nem lesz unalmas a dolog...

Volt egy elképzelésem az elején, amit aztán elvetettem, valahogy mégse éreztem, hogy a kiválasztott lakkokhoz passzolna, de sebaj, mert azt el fogom készíteni az utolsó fordulóra. :)
A mai választottam egy s-he lakk volt - a száma 155 -, ami egyébként anno ez alapján a bejegyzés alapján tetszett meg. Hozzá kerestem a megfelelő párt, ami nem bizonyult egyszerűnek. Először a másik s-he lakkomra gondoltam (hamarosan őt is meglátjátok ;), de túl harsány lett volna a kettő együtt, végül sokadik próbálkozásra megleltem a tökéletest, az a-england Sleeping Palace személyében. Az a durva, hogy ezt a lakkot még a 30%-os akció keretein belül vettem meg hónapokkal ezelőtt és azóta se használtam... Szegény már szinte kiabált a lakkos fiókból, hogy kezdjek már vele valamit.




Hát kezdtem. Hogy milyen lett, azt inkább ítéljétek meg ti. A tesztelésre kapott Pet'la Wishes lemez egyik mintájával nyomdáztam. Érdekes, hogy különböző lakkokkal mennyire különböző hatás érhető el ugyanazzal a mintával. A világos alapon sötét nyomdázás annyira egyértelmű, hogy szinte kiveri a szemünket, a sötét alapon halvány lakk viszont csak épphogy sejtelmesen van jelen, nekem nagyon tetszik ez a hatás.

alul balról a második mintát használtam

ha nem jöttetek rá melyik az, akkor az én édes kislányom megmutatja :D

Nyilván van még mit gyakorolnom a nyomdázásban, de nem lett rossz szerintem... A sötét alapon halvány mintát tuti, hogy fogom hordani minden körmömre felfestve is, nekem az tetszett jobban.


A többiek már egy hete elkészítették a saját verzióikat, úgyhogy valószínűleg láttátok már őket, de azért berakom ide a linkeket :)


5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett. :) De ilyen kis ügyes segítséggel nem is csoda. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi! úgy-úgy! nagy segítség ám egy ilyen kis törpe... :D

      Törlés
  2. gyönyörű manikűr lett :) igazán tetszik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon köszönöm, örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés