2014. január 29., szerda

Krémmániás szerzemények


Sziasztok!

Ma egy kis szösszenettel készültem a Krémmániás adás-vételről. Gondolom az oldalt magát nemigen kell bemutatni beauty blogokat olvasó leányzóknak és asszonyoknak, viszont nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy már egy ideje elindult az adás-vétel külön platformon, így már nem kell a terméknél megjegyzéseket írni, ha valakinek van egy eladó darabja, hanem fel lehet tölteni a termékeket fotóval, leírással. Nekem nagyon tetszik ez a lehetőség és az indulása óta több terméket sikerült már eladnom, illetve vásároltam és cseréltem is.

Gondoltam megmutatom nektek milyen szuper kincsekre találtam :)

1) Claire's farmer hatású körömlakk és Benefit Bella Bamba teszter kiszerelésű pirosító - mindkettő 500 Ft volt.



Nem volt még Benefit pirosítóm, ezért nagyon boldog vagyok, hogy ilyen csekély összegért cserébe kipróbálhatok egyet, amúgy 3 gramm van benne, ami nem is kevés :)
A Claire's körömlakkot még Odil blogján láttam meg és már ott nagyon tetszett, úgyhogy ennek is nagyon örülök (már ki is próbáltam, lesz is róla bejegyzés hamarosan)

2) Lovely Snow Dust Nr. 2. - 400 Ft-ért jutottam hozzá.


Az eredeti tulajdonosa megvette, de két használat alatt arra jutott, hogy nem az ő világa, az én legnagyobb boldogságomra :)
Van már két fehér homoklakkom, de ezt is imádom. Egyszerűen gyönyörű! Mázlista vagyok :D

3) Sleek Pixie Pink pirosító - 700 Ft-ba került.


Már jó ideje a kívánságlistámon szerepelt ez a darab, de a szállítási költséggel együtt több, mint 2.000 Ft-ot sajnáltam érte. Mikor megláttam ezt a darabot, egyből lecsaptam rá. Nem is volt használva, az eladó csak kipróbálta és rájött, hogy nem illik hozzá. Még postaköltséggel együtt is csak 1.100 Ft-ot fizettem, nekem tutira megérte.

4) Essence Multi Dimension fekete lakk - cseréltem egy általam nem használt Essence mono szemhéjpúderre


Szégyenszemre egyetlen minilakk van csak a készletemben feketéből, úgyhogy amikor ezt megláttam, arra gondoltam, hogy talán jó lehet. Az Essence régebbi lakkjai sokkal jobbak voltak és erről a vonalról határozottan jókat olvastam. Még nem próbáltam ki, de remélem beválik :)

Ha érdekelnek titeket a feltöltött eladó termékeim, akkor megtaláljátok itt. Az összes eladásra kínált terméket pedig itt tekinthetitek meg.

Ha feltölteni szeretnétek azt a termék adatlapján lehet megtenni, az összetevők alatt van rá lehetőség "A termék eladása" résznél.

Ti ismeritek ezt a funkciót az oldalon? Töltöttetek már fel termékeket és sikerült eladni / venni jó dolgokat?

14 megjegyzés:

  1. Nálad látom először, de melyik fülön lehet megnézni azokat is amiket mások ajánlanak, mert hiába nézem, nem találom, vagy ez a névjegye alatt található az embereknek? :) Köszi a segítséget :)
    A Sleek pirosítót megmutatod majd közelebbről is? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó, hogy írtad ezt a kérdést, kiegészítettem azzal a webcímmel, ahol lehet mazsolázni :)
      külön füle nincs a dolognak, gondolom nem akarják a lányok erre helyezni a hangsúlyt, viszont megtalálható a felhasználónál (ahogy írtad is), hogy mit akar eladni, illetve a termék adatlapján a vélemények felett látható, ha valakinek van belőle eladó darabja :)
      a pirosítót pedig valamilyen formában biztosan megmutatom majd :)

      Törlés
    2. Bocsi, ha beleszólok, de itt megtalálod az eladó dolgokat, ha bejelentkeztél.
      http://kremmania.hu/elado

      Feltölteni nem tudom hogy lehet, de majd rájövök :)

      Törlés
    3. egy kis info

      http://blog.kremmania.hu/2013/12/adjal-vegyel-kremmanian.html

      Törlés
  2. Ilyen lehetőségről én sem tudtam. A Lovely fehér homok tényleg gyönyörű, tegnap vettem meg én is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hol tudtál még venni a lovely lakkból? itt a környéken már január elején híre hamva se volt...

      Törlés
    2. Keszthely, Rossmann :) január elején itt még nem is hallottak az egészről, késve érkeznek a dolgok ide. Pénteken meg tudnám nézni neked, ha érdekel. Ezt a lakkot jól eltalálták, lehet még én is vennék még egyet, mert nagyon fogy :)

      Törlés
    3. neee, muszáj lesz elmennem a Rossmannba :D

      Törlés
    4. Andi: nagyon kedves tőled, de szerintem elég lesz nekem ez az egy üveg :)
      csak csodálkoztam, hogy van belőle, mikor mindenhol azt olvastam, hogy már elkapkodták... :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. akkor örülök, hogy hasznos volt a bejegyzés :)

      Törlés
  4. Ne haragudj, de a Benefit biztos hogy nem eredeti :( 500 forintért meg főleg amikor 3-4-5 között mozognak az árak... Nem szeretnélek elkeseríteni, de a Benefit cuccok drága dolgok, nem 500 Ftért dobálják őket utánad. (Nem tudom a cucc hátterét, de van egy ilyen sejtésem, aki tud valamit segíteni ezügyben szóljon!) Nézegettem én is, de pont emiatt nem mertem megvenni, az Ebay is tele van hamisítványokkal - ami túl olcs, az gyanús, nem egy Essence szintű márkáról beszélünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, utánanéztem, láttam is ilyet, de - ami ilyen fekete kiszerelés, elvileg az a mini. Viszont a tiédnek eléggé félre van csúszva a matricája, és az összes ilyen fekete dobozé meg egyenes, szóval nem tudom na. (Remélem nem haragszol rám a pofátlankodásért :))

      Törlés
    2. dehogy haragszom. nekem is megfordult a fejemben, hogy esetleg hamis, de az 500 forintot nem sajnáltam érte. az utóbbi időben keveset sminkeltem, ezért még csak a kezemen próbáltam, egyelőre nem tűnik rossznak. nem éreztem azt a gagyi pirosító illatot, ami általában az olcsó cuccok (pl. essence is) jellemzője.
      a lány azt írta, hogy teszter, én arra gondoltam, hogy fogalma sincs miféle dolog ez és nem tudja mennyit kérhetne el érte. mivel külföldön dobálják az emberek után a mintákat ingyen, azt gondoltam, hogy valószínűleg ingyen kapta és mivel nem használja, ezért adná el... :)
      aztán meg ha hamis, akkor sem dőlök a kardomba, de azért köszi, hogy írtál, hátha másnak is hasznos!
      tényleg emberek, ebay-en óvakodjatok az olcsó cuccoktól! :)

      Törlés