2014. január 17., péntek

China Glaze - So Blue Without You


Sziasztok!

Ma a China Glaze Happy Holiglaze kollekciójából hoztam egy lakkot. Azt mindenképp meg kell említeni, hogy első látásra egyáltalán nem voltam lenyűgözve ettől a kollekciótól, ahhoz képest, hogy ezt szánták az ünnepre, nem igazán éreztem annyira ünnepinek a dolgot. Aztán elkezdtem nézegetni a színmintákat és megtetszett egy pár a lakkok közül, ráadásul pont olyanok, amik cseppet sem köthetők az ünnepekhez. A mai darab is egy ilyen. :)

Ez a lakk a So Blue Without You névre hallgat. Igen meghökkentő dolog szerintem a körömlakkgyártó részéről, hogy a holiday kollekcióba bekerült ez a szín, de ha ettől eltekintünk, akkor csak azt mondhatom, hogy gyönyörű. Az a baj a China Glaze-zel, hogy újra és újra ki tudnak jönni olyan színekkel, amikhez hasonlóm sincsen még...


A lakk élénk világoskék fólia finissel. Nagyon könnyen kezelhető, elég jól fed, két réteggel tökéletes fedés érhető el. Ha ügyetlenek vagyunk és összefestjük a bőrünket is, nem kell aggódni, mert könnyen letakarítható. Fényesre szárad, ahogy a fólia finisű lakkok általában, a fedőlakk ezen nem sokat változtat, inkább csak a köröm felülete lesz simább tőle.
Tartósságról nem tudok véleményt mondani, mert csak egy napig volt a körmeimen, de szerintem nem lehet rossz, általában a fólia finisű lakkok jól szokták bírni. A lemosásnál viszont nem árt óvatosnak lenni, mert könnyen megszínezheti a bőrt és akkor lehet sikálni. Épp ezért valószínűnek tartom, hogy a körmöket is befogná, úgyhogy alaplakk használatát mindenképpen javaslom.

természetes fényben - árnyékban
És amiért ez a bejegyzés készült, az nem más, mint hogy ez a lakk most csomagban akciósan vásálható meg a Nailland-nél, ezért szerettem volna megmutatni nektek hogyan is néz ki. Három csomag is van, ami tartalmazza, az egyik a Dash of Dazzle (itt található), a másik a Get Carried Away (ez itt található), a harmadik pedig az Oh, Joy! nevű összeállítás (ez pedig itt található). Ha gondoljátok nézzétek meg, jó kis csomagok. A standnál azt mondta az eladó, hogy ott nincsen már külön a lakkból (csak csomagban), de úgy láttam, hogy a webshop-ból még rendelhető (itt találjátok). Ha pedig a végén valaki mégis lecsúszna róla, akkor sem kell elkeseredni, mert ebay-en szállítással 1.700 Ft körül már meg lehet venni.

Mi a véleményetek erről a lakkról? Tetszik nektek? Viselnétek ilyen árnyalatot télen?

2 megjegyzés: