2014. január 4., szombat

Fele-fele köröm


Sziasztok!

Ma egy egyszerű, de mégis mutatós körömfestést hoztam nektek, remélem tetszeni fog. Múltkoriban éppen nézelődtem külföldi körmös blogokon, amikor megtaláltam ezt a manikűrt. Nagyon megtetszett, de kicsit soknak találtam minden körömre festve, úgyhogy azt találtam ki, hogy csak a gyűrűsujjamra csinálok ilyen díszítést és akkor ilyen módon a körmeimet két csoportra osztom. Mivel csak a gyűrűsujjamon hordok gyűrűt, ezért evidens volt számomra, hogy azokat az ujjakat díszítsem, ezzel is kiemelve őket. Utólag már azt gondolom, hogy inkább a középső ujjaimra kellett volna ezt a díszítést használnom, akkor sokkal szebben mutatott volna, amúgy is rajongok a szimmetriáért, ami úgy sokkal inkább meglett volna. De késő már ezen elmélkedni, inkább mutatom a képeket.

szobában nappali fénynél



Gondolom gyakorlottabb lakkozók egyből rájöttek, hogy a díszítés celluxos technikával készült. Először a rózsaszín lakk került fel, teljes száradás után jött rá a cellux úgy, hogy kb. a fele maradjon szabadon, ide kentem a lilát. Gyorsan lehúztam a celluxot még mielőtt a lila megszáradt volna, mivel akkor csúnyán nyúlik vele a lakk is. Ezután megvártam míg a lila lakk is megszárad és egy pontozó segítségével vittem fel a pöttyöket a két lakk találkozásához.

természetes fénynél

Használt lakkok:
  • S-he stylezone 155
  • China Glaze Rendezvous With You
  • H&M White (mini lakk)


itt talán látszik a kisujjam színe is élethűen

A S-he lakkot még korábban láttam valamelyik magyar lánynál, sajnos már nem tudom visszaidézni, hogy kinél, és akkor eldöntöttem, hogy meg kell vennem. Nagyon tetszett a holo csillogása, pedig amúgy abszolút nem szoktak tetszeni a holo lakkok, magam sem tudom, hogy miért. A lakk tetszetős, bár egyáltalán nem váltotta ki az a wow érzést, amit vártam. A minősége szintén nem a legjobb, nem bírja túl sokáig a körmeimen. Azért nem bántam meg, hogy megvettem, de nem lesz a kedvencem.

vakuval előjön a S-he lakk holo csillogása
A China Glaze lakk természetesen bírta volna még, amikor a S-he miatt már le kellett mosni a manikűrt, de ez nem is meglepő, hiszen a kisujjon és a gyűrűsujjon amúgy is tovább bírják a lakkok általában :)
Amúgy ez az árnyalat is gyönyörű, mint az őszi kollekció szinte minden darabja, és rajtam minden körömre festve is tartósnak bizonyult. Szuper képeket találtok még róla itt és itt, hogy csak két csodás magyar blogot említsek.

A lakkokra amúgy a Seche Vite gyorsszárító fedőlakkot használtam, attól ilyen fényesek.


4 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki, szerintem így pont jó, hogy a gyűrűsujj van díszítve :) A lila CG meg mesés :o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Amúgy nekem is tetszett, csak úgy éreztem, hogy szegény CG lakk így kicsit el van nyomva... :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik!! CG meg gyönyörű!!

    VálaszTörlés