2014. július 9., szerda

piCture pOlish - Whimsy


Sziasztok!

Hétvégén megnéztük a Transformers 4-et IMAX 3D-ben, azt vártuk, hogy fantasztikus effektekben gazdag, szuper film lesz. Hát az effektek tényleg fantasztikusak voltak, a film azonban már kb. a közepétől dögunalom (legalábbis szerintem)! Edina, igazad volt! :D
De, hogy értsétek miért is hoztam ezt fel, a főszereplő leányzónak annyira vakítóan élénk világoskék körmei voltak, hogy még a férjem is magától észrevette! :D
Mivel a film kb. 2 óra után már annyira unalmas volt számomra, hogy néha még bele is aludtam, így az utolsó háromnegyed órában már a manikűrömet tervezgettem. Annyira kedvet kaptam a csajszi körmei alapján a piCture pOlish Whimsy árnyalatához, hogy már akkor és ott eldöntöttem, hogy ő lesz a következő manikűröm főszereplője. (Ennyi értelme legalább volt, hogy megnéztem a filmet... :D)


Ez a lakk egy gyönyörű, vibráló, élénk világoskék, amiben arany pelyhecskék vannak, ez teszi őt különlegessé és egyedivé, emiatt tér el krém finisű társaitól. Mikor először megláttam Erzsinél és Lollynál már akkor is tetszett, de nem találtam annyira különlegesnek, úgy gondoltam, hogy nem fizetném ki érte az árát... persze, haha, nyilván... :P
Később attól féltem, hogy az arany pelyhek miatt nem fog jólállni, mert általában nem igazán passzolnak hozzám az arany(os) dolgok. Szerencsére a félelmem alaptalan volt, így most meg tudom mutatni nektek is ezt a gyönyörűséget teljes valójában.

vakuval készült kép

árnyékban készült kép

ablak előtt készült kép

Kezelhetőségét tekintve még mindig nem kedvenceim a piCture pOlish lakkok. Tudom, hogy mindenhol áradoznak róluk, de számomra mégis túl vastag az állaguk. Ez természetesen továbbra sem von le semmit az értékükből, ez az én egyéni véleményem.
Az állaga tehát közepesen vastag, a mostani képeken három rétegben láthatjátok (hurrá éjjeli lakkozás és vakoskodás :D), de volt már, hogy két réteggel is tökéletesen elégedett voltam, úgyhogy szerintem normál esetben nem szükséges a három.


Tartóssága abszolút rendben van, hamarabb unom meg a manikűrömet, minthogy baja lenne (ez nálam általában 2-3 nap, attól is függ mennyire érek rá). Ráadásképpen komolyabb teszteknek is alávetettem, volt mosogatás, hajmosás, gyerekfürdetés, áztatás, tűzhelytisztítás, de keményen állta a sarat, valójában még meg se kopott a megpróbáltatásoktól. Lemosása kicsit nehézkes a pelyhek miatt, de egyáltalán nem vészes.


Érdekelt, hogy hogy nézne ki ez a szín fehér nyomdázással, így a mostanában beszerzett Moyou - Sailor 05 nyomdalemezről készítettem rá egy mintát, szerintem nagyon jól mutat rajta.


Összességében, ha tetszik a szín és belefér a költségvetésbe, akkor csak ajánlani tudom ezt a lakkot. A Naillandnél itt tudjátok megvásárolni (vagy természetesen személyesen a budapesti Árkádban), jelenleg van is készleten.

Szeretitek a hasonló színeket? Nyári lakknak tartjátok vagy bármelyik évszakban viselnétek?


14 megjegyzés:

  1. A whimsy tényleg szép, nekem is megvan és nagyon bejön :D

    Viszont a Transformerst tuti nem fogom megnézni, barátnőm megnézte az öccseivel, de gyakorlatilag végig velünk chatelt :D :D Ő is azt mondta, hogy borzasztó volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt a lakkot nagyon eltalálták!
      a Transformersről pedig jót még nem hallottam olyantól, aki látta. na jó a látvány tényleg fantasztikus volt! :D

      Törlés
  2. Ugye, milyen rettenetesen unalmas volt? :D Sajnálom, hogy Ti is végigszenvedtétek. A film alatt én is csak csodaszép kék lakkokra tudtam gondolni, annyira tetszett a lányka manikűrje is. :) És a Whimsy is különleges lakk, ha nem is nekem, valamiért engem nem fog meg. Rajtad viszont nagyon tetszik és a nyomdázás is szép lett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, emlékszem, hogy írtad valamikor, hogy nem a te színed :)

      Törlés
  3. Az első a kívánságlistámon! Már így látatlanban is imádom! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én képek alapján nem gondoltam, hogy ENNYIRE beleszeretek majd... :)

      Törlés
  4. na jó, akkor már kezdem nem bánni, h a képregényboltos pasi miért halogatja ennyire az ájmekszezést és miért ül be velem inkább az yves saint laurent-re (jó, amúgy is ő javasolta, kedveli ezt a fajta filmeket is), pedig engem a képregényes témakörből kb. a Transpormers érdekel leginkább, bár lehet, h csak az emlékek szépítik meg a filmélményt, nah meg életem első vele randija, amiről egy kék optimusos pólóval értem haza... :)).
    gyönyörű ez a lakk, lollynál is oda voltam érte, nálad pedig most már kifejezetten bánom, h a scarlett-et vettem meg elsőnek (bár még csak egy éjszakát volt a körmeimen és természetes fénynél nem láttam, de lámpánál nem jött be).

    én igazából nem csípem, mikor az ilyen különleges lakkokat még összevissza csicsázzák nyomdázással pl., de ehhez most a két ujjadon kifejezetten jól mutat.
    álommanikűr és pont. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó kis sztori, így értem a transformers iránti rajongásodat ;)
      sajnálom, hogy a scarlett nem jött be, szerintem azért még ne mondj le róla, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy nekem is van olyan pp lakkom, ami csalódás számomra, pedig újra és újra felkenem, hátha megváltozik a helyzet... sajnos eddig nem sikerült megszeretnem... :(

      annak pedig külön örülök, hogy annak ellenére tetszik a manikűr, hogy nem szereted a nyomdázást a különlegesebb lakkokon. nagyon köszönöm! :)

      Törlés