2014. július 24., csütörtök

piCture pOlish O'Hara


Sziasztok!

Bár abszolút nem volt tervben, ma mégis villámsebességgel írok nektek erről a mai szépségről, mert megérdemli és mert van még belőle készlet a Naillandnél. Ő nem más, mint a piCture pOlish O'Hara.


Megmondom őszintén, hogy ez a kis drága nagyon sokáig nem érdekelt, sőt mi több, teljesen elsiklottam felette, mert egyáltalán nem tetszett azokon a képeken, amik szembe jöttek velem.
Természetesen Edina bejegyzését is láttam róla, de bevallom, ott sem hatott meg túlságosan, amikor azt olvastam, hogy az alapja narancsos piros. A narancs az, amitől még a hideg is kiráz, annyira nem passzol hozzám.

Persze mostanában piCture pOlish lázban égek és rengeteg swatch-ot néztem a neten különféle lakkokról, amikor véletlenül belefutottam ebbe a drágába és olyan képet láttam róla, ahol nyoma sem volt narancsos beütésnek, de még csak meleg árnyalatnak se. Rögtön felpiszkálta a fantáziámat és tovább nézegettem a színmintákat, de most már az összes piCture pOlish piros bekerült a látószögembe. Megmondom őszintén, hogy a Dorothy és a Scarlett is nagyon tetszik, de összehasonlítva a hármat mégis úgy éreztem, hogy az O'Hara a legszebb (a Bridget szándékosan maradt ki ebből a felsorolásból, róla majd máskor lesz szó :)).
Igazság szerint mindháromnak nagyon örülnék, de a Dorothy most alul maradt a pelyhesekkel szemben, a Scarlett pedig számomra az A-England Briar Rose színéhez hasonló (tudom, hogy amúgy elég különbözőek, de mégis mindkettő az az árnyalat, amit ritkán szeretek magamon - persze akkor nagyon!).

Eldöntöttem tehát, hogy az O'Hara az enyém lesz és milyen jó döntés volt! Komolyan mondom nem gondoltam volna, hogy egy piros lakkról fogok ilyet írni - lévén, hogy a kékeket és a lilákat kedvelem legjobban -, de ez a lakk az egyik legszebb lakkom, egy kis drágakő, ki merem jelenteni, hogy nálam tutira benne van a top 10-ben.



A színe meglátásom szerint málnapiros, de lehet, hogy én tévedek. Akinek szintén megvan ez a lakk és használta már, legyen szíves kommentelni és fejtsük meg együtt, mert komolyan nagyon kevés képet találtam a neten, ami visszaadja azt a színt, amit én látok a körmeimen. Ezért is lepődtem meg, amikor a saját képeimen többé-kevésbé élethűnek tűnt a szín. Szerintetek?
Amúgy abban tökéletesen egyetértek Edinával, hogy ez egy abszolút komolytalan, játékos piros lakk, szinte bármilyen élethelyzetben el tudom képzelni, amikor nem cél, hogy elegánsak legyünk.



A döbbenet pedig csak ezután következett. Ez az a lakk, aminél megértettem végre, hogy miért is ömlengenek annyit a piCture pOlish lakkok állagáról. Na ő tényleg fantasztikus, se nem sűrű, se nem híg, éppen tökéletes. Nagyon vékony állagú alappal rendelkezik, ennek ellenére már az első rétegnél látszik, hogy nem lesz baj a fedéssel. Hajtott a kíváncsiságom, ezért a középső és a gyűrűsujjamra három réteget kentem fel, de igazság szerint csak minimális különbséget látok a két réteghez képest.
Ja, és fedőlakk nélkül ilyen fényes, úgyhogy most az a lépés ki is maradt. :)


én legtöbbször ilyennek látom a színét

Ne haragudjatok, nem tudom tovább fokozni, nem tudok már hová ömlengeni róla, egyszerűen megállt a tudomány. Ha tehetném törvénybe foglalnám, hogy minden körömlakkot használó lánynak hivatalból utaljanak ki egyet ebből az üvegbe zárt csodából. Sajnálom, ha kicsit elragadtattam magam, de végem van. :D

napfényben :)

Úgy érzem kicsit szedett-vedett lett ez a bejegyzés, de nem bírok magammal. Elnézést kérek érte, de még az utóbbi időben látott rengeteg szépség mellett is kiemelkedőnek tartom ezt a gyönyörűséget. Ha megtetszett és megvennétek, akkor megtehetitek a Nailland standjánál vagy megrendelhetitek innen.

Na, ti mit gondoltok? Kell egy ilyen lakk a készletetekbe?

27 megjegyzés:

  1. Te jó ég! Ez a lakk eszméletlen gyönyörű! :))

    VálaszTörlés
  2. Jaj, de gyönyörű, nekem is megvan, csak még nem kentem fel. Hétköznapi piros. Az egyetlen negatívuma szerintem a mennyisége az üvegben :) Majd ha fölkenem, visszanézem a képeket, és a Bridgetet is várom, azt is behasonlítom majd. Nekem a pirosak a kedvenceim, de ehhez képest ritkán viselem őket.
    Vacilláltam is, hogy Scarlett vagy ez, de a Scarlett nekem nem tűnt ennyire világító pirosnak, inkább fakóbb és sötétebb. Ez olyan fiatalos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. akkor ne várj tovább, mert százszor szebb, mint az üvegben! a Scarlett nekem is tompábbnak tűnik, de én mintha pinkes beütést is látnék rajta a színminták és az üveg alapján...

      Törlés
    2. Hm, nekem ennyire nem élénk világos a színe, igaz, lábra kentem, majd jövő héten lesz kézen, tegnap felkentem a Brigdetet, na az olyan, mint a képeken, amiket nézegettem róla :) Persze naná, hogy nem süt a nap, hogy jól megnézzem őket :(

      Törlés
    3. azt figyeltem meg, hogy ezeket a bogyósba hajló pirosas árnyalatokat a legnehezebb fotózni sajnos és az a durva, hogy megnéztem itthon a másik gépen és totál másmilyennek látszik... :(
      petíciót fogok benyújtani "egyforma képernyőt mindenkinek, aki swatchokat keresgél" címmel! :D

      Törlés
    4. :) O'Hara nekem akkor olyan színű, mint a képen, ha fényt kap, szobában sötétebb. De szeretem az életre kelő lakkokat.

      Törlés
    5. hasonlót tapasztaltam én is, de általában igyekszem elkapni a nappali fényt és akkor fotózni... :)

      Törlés
  3. Nagyon szép, de ez az a szín, ami nekem tuti nem állna jól :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Viszont Audrey leírása alapján elkezdtem kacsingatni a Scarlett felé :D

      Törlés
    2. ha nekem nem jön be egy újabb próba után a Scarlett, szívesen átadom, persze olcsósítva, h mindketten jól járunk! ;)

      Törlés
    3. Hú, szuper :D

      Törlés
    4. igen, rajtad inkább melegebb színeket szoktam látni. a Bridget és a Vegas a neked való szerintem, de lehet hogy tévedek... én a többieket hideg színeknek látom. :)

      Törlés
  4. Itt van a körmeimen, este ment volna ki róla a blogposzt, valóban sokkal élénkebb a színe élőben, mint amit a kompakt kamerával készült képek viszsa tudnak adni. Na ezért kéne egy jó szenzorral felszerelt fényképezőgép.

    VálaszTörlés
  5. Ó, ez nagyon nőies lakk! :) Nekem nagyon tetszik. :) A piros nagy kedvencem, de én sem sokszor nyúlok utánuk. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem kicsit elvesztette már a piros az egyediségét, amióta minden második lány pirosas géllakkal a körmén rohangál...

      Törlés
  6. óóóóó, ez is csuda piros! ^^ fel kell kennem napokon belül a scarlettet, annyira gyönyörűek, hátha ő is mégis az. (jóóó, tudom, h szép lakk az is, csak nekem annyira nem tűnt tökéletesnek).

    szerintem egyébként valami elegáns gönccel még ez a lakk is kifejezetten elegáns tud lenni, de értem a játékos jelzőt. ;) awwww, kell egy szerelmetes pp lakk most már nekem is, tényleg. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyszer mindenképpen kipróbálom akkor elegáns cuccal is, kíváncsi vagyok milyen hatást vált ki... :)
      és mindenképpen kend fel a Scarlettet, annyira várom a véleményedet!!! :D

      Törlés
  7. Jó lenne ha leállnál, mert már előre reszket a pénztárcám! :D:D MUSZÁJ vennem egy pp-lakkot! *.* már csak másfél hét, már csak másfél hét...:D:D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocsiii! :D
      másfél hét... fizetésig? vagy meddig? :)

      Törlés
  8. Nagyon tetszik, mikor a Vegas-t megvettem, sokat töprengtem melyik is legyen, de lehet idővel ezt is beszerzem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én meg a Vegassal vagyok hasonlóan. nagyon tetszik, többek között rajtad is, de annyira nem az én színem, nagyon nem állna jól. ezt viszont mintha nekem találták volna ki... :)
      kíváncsi leszek a véleményedre, ha végül megveszed!

      Törlés
  9. Nagyon szép, bár hasonló színem már van :) Persze az nem PP, de az is tetszik, meg hát egy PP lakk viselése extrán jó érzést ad :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annyira nem akarok sznob lenni, de tényleg imádnivalóak a lakkjaik! :D

      Törlés
  10. Úúristen! Gyönyörű a színe! *-*

    VálaszTörlés