2014. október 20., hétfő

Manikűrvadász - 12. forduló


Sziasztok!

Immáron hatodik alkalommal veszek részt a Manikűvadászban, ami eddig igencsak jó mókának bizonyult. Ennek a fordulónak a házigazdája Szilvi, akinél csodásabbnál csodásabb manikűröket találhatunk, néha igazi képzőművészeti alkotásokat varázsol a körmeire. Lessétek meg ezt a manikűrt, ha még nem láttátok volna, én konkrétan dobtam tőle egy hátast anno... :D


Ebben a fordulóban Szilvi Elenit sorsolta ki páromnak, ami azért is nagyon vicces, mert korábban volt ez már fordítva is. Indulása óta sok szép alkotás gyűlt össze Eleni blogján, így bőven volt miből mazsoláznom. Én végül ezt a manikűrt választottam:


Nagyon tetszik az eredeti alkotás, így nem módosítottam rajta túl sokat, csak egy ősziesebb változatban készítettem el. Remélem Eleninek és Nektek is tetszeni fog! :)


A hüvelyk- és a mutatóujjamra az A-England Saint George nevű árnyalata került, a kisujjamat az A-England Sleeping Palace díszítette, a maradék ujjaimra pedig a China Glaze White On White nevű fehéret festettem alapként, amire A-England lakkokkal (Saint George, Sleeping Palace, Briar Rose, Dancing With Nureyev) húztam szabálytalan vonalakat egy ecset segítségével. Végül az egészet a Flormar fekete díszítőlakkjával kereteztem, hasonlóan az eredeti manikűrhöz.


Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit alkottak a többiek, nézzük meg együtt!

U.i.: Ne felejtsetek el jelentkezni a blogon futó nyereményjátékra, ha tetszenek a lakkok! ;)


67 megjegyzés:

  1. Nagyon jól illik ehhez a mintához a sok szép őszies szín! Köszönöm a kedves szavakat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! És amit írtam, az az igazság, szuper dolgokat alkotsz, így jár a dicséret. :)

      Törlés
  2. Az eredetiben tetszik a vastagabb fekete oldalsáv, a tiednek pedig a lakk/színválasztása azt hiszem sokunk szívét meg fogja dobogtatni! Wow! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kipróbáltam úgy is, de az én körmeimen szerintem jobban mutatott így! És persze örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés
  3. Mindkét változat nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. fúúúú nagyon nagyon jó lett!!
    tetszett Eleninek ez a körme, de a tiéd a színvilág miatt méginkább közel áll hozzám!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Bree! Hasonlóképpen vagyok én is, de szerintem csak az ősz miatt! :D

      Törlés
  5. Szépek ezek a lakkok együtt. :3

    VálaszTörlés
  6. Hűha o.o Nagy sikere van ennek a maninak, Te vagy a második aki ezt készíti a vadászban :D De megcsinálom újra mert nem vagyok elégedett a képpel....
    Szóval nagyonnagyonagyon tetszik O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is tudtam, hogy más is választotta már! :D
      Ez már csak ilyen, ahogy halad az idő, egyre jobban belejövünk a dolgokba és rájövünk, hogy hogyan tudunk jobb képeket készíteni... Én is letagadnám már némelyik képet a blogon, de mit tegyek, ha akkor még csak próbálkoztam. Szóval szerintem nincs miért elégedetlennek lenned, de persze, ha van időd, meg kedved, akkor miért ne csinálhatnád meg újra?! :)
      És persze nagyon örülök, hogy tetszik Neked is Eleni! :)

      Törlés
  7. Nagyon tetszenek az általad használt színek, főleg az A-England lakk gyönyörűséges! :) Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Anna, örülök, hogy Neked is tetszik! Melyik A England lakkra gondolsz? Mert szinte csak A England lakkokat használtam... ;)

      Törlés
    2. Ne haragudj, az lemaradt, hogy a képen lévő, a Saint George. :) Már régóta tetszik az a lakk.

      Törlés
    3. Igen, a Saint George tényleg gyönyörű, bár az én bőrömhöz annyira nem illik sajnos, mint reméltem, így önmagában nem hiszem, hogy hordani fogom, csak nyomdázva vagy másképpen kombinálva. De megértem, hogy ennyi mindenkinek tetszik, mert tényleg csodás lakk! :)

      Törlés
  8. Minél tovább nézem, annál jobban tetszik :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem tudom, hogy jót vagy rosszat jelent! :D
      Már az elején is tetszett, csak most még jobban vagy az elején nem tetszett, de elkezdett tetszeni, mert sokszor megnézted? :P

      Törlés
    2. Már az elején is tetszett, csak mindig egyre jobban :D

      Törlés
  9. De jó ez a technika, milyen nagyszerű manikűr lett belőle :) az összes lakk gyönyörű *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy Neked is tetszik Dii! :)

      Törlés
  10. Nagyon szép! De hát tudtam, hogy a Te munkádban nem fogok csalódni ;) Lehet hogy nekem is újra meg kéne próbálnom ezt a manikűrt, mert elsőre nem lett túl szép. Na de most meghoztad a kedvem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajrá, tessék megcsinálni! Annyira egyszerű, de mégis látványos. ;)
      És lassan már elpirulok, annyit dicsérsz. Köszönöm szépen Rita! :)

      Törlés
    2. Általában csak azt dicsérem, ami tetszik ;) És meg fogom csinálni!

      Törlés
    3. Alig várom, hogy láthassam a Te verziódat! ;)

      Törlés
  11. Válaszok
    1. Köszi Ági, örülök, hogy Neked is tetszik! :)

      Törlés
  12. Gyönyörű lett, ez a technika eszméletlenül látványos :)

    VálaszTörlés
  13. A Saint George-ba még mindig szerelmes vagyok! *.* Egyszerűen csodálatos! :)

    VálaszTörlés
  14. Atyaég, gyönyörű lett! Varázslatos őszies színhatás, finoman ragyog, megvett kilóra! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bandita, örülök, hogy Neked is tetszik! :)

      Törlés
  15. Nekem jobban tetszik így ősszel a te színvilágod, de mindegyik remek alkotás! Szuper lett!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is az befolyásol minket, hogy épp passzolnak a színek az évszakhoz! :)
      Örülök, hogy Neked is tetszik Audrey! :)

      Törlés
  16. óóó, hát ez csodás! nekem az eredeti a nem egyenlő hosszúságú és formájú köröm(ágyak) miatt nem jön be, meg színvilágában sincs ennyire eltalálva, de a tiéd nagyon-nagyon tetszik. egy ilyet sem ártana egyszer kipróbálnom, olyan egyszerű, de baromi látványos díszítés. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem láttam hibát az eredeti manikűrben sem, nekem az is nagyon tetszett, de azért örülök, hogy tetszik Neked a művem. És bátorítanálak, hogy próbáld ki, mert tényleg nagyon egyszerű! ;)

      Törlés
    2. Igazából Eleni manikűrjének sincs semmi baja, csak kevésbé szép hosszúak a körömágyai (nekem meg még rövidebbek, az a fránya genetika...), és a tiéden sokkal jobban mutat bárminemű lakkozás (az én szememben), ennyi. Ugyanígy van Edina formás ujjaival is. Nagyon nem szeretem a kapa körmöket (egyébként a példa még pont nem az a kategória, de több blogger lánynak van olyanja, számomra az már visszataszító, annyira formátlan, nagyon nem szép vagy csinos), én a "leggusztábbakra szavazok". ;)

      nemrég felkentem a 2. réteget is a Midnite Meteorból, nagyon szép. kevésbé az én lakkom, mint a pirosak vagy a Jealousy, de azért tetszik. pár napja rájöttem, h van egy olyan fedőlakkom (bő másfél éve vettem a Color clubos lelőhelyen a Visegrádi utcában), ami lehet holo topper is, ha nem rázod össze, akkor meg szimpla fedőlakk. Soha nem használtam még, most kipróbáltam simán és holosan is, bár csak a gyűrűset holoztam be, egy rétegben, icipicit "színesebb". hnap úgy tűnik, h nem az a verőfényes lesz, amikor majd extrán gyönyörködhetek benne... :D

      a Grace-t azóta sem feledem, asszem ő lesz a következő kipécézett PP, bár most a Blaze-t kellene gyorsan becserkésznem, ha hnap még lesz, lövök egyet én is (tegnap PEtronella körmein beleszerettem, bár lehet, h kicsit sok a 3. pirosas extrább/drágább lakk (főleg, h tavaly nyáron kentem fel először tűzpirosat), de vágyom rá. *.* :D

      Törlés
    3. Érdekesen hangzik ez a fedőlakk! Sajnos valóban nem hiszem, hogy a legmegfelelőbb nap lesz a mai egy holo-mustrára, de az igazán jó hír, hogy a Midnite Meteor nem lett csalódás! :)
      A Blaze-t szerintem ki ne hagyd semmi pénzért! Ha pedig mégse tetszik a végén (egyujjas próba után), szerintem teljes áron is boldogan megveszi Tőled más, akinek megint nem jutott. Ráadásul szerintem nem is pirosas, hanem egyértelműen bogyós, de persze kinek mi tartozik ebbe a kategóriába! :D

      Törlés
    4. igazad van, bogyóóós, nah olyan színű kedvelt "puccosabb" lakkom úgysincs! :D ;) (nem is értem, miért kell az ideológia mellé, a pasi úgyis leszarja, h kismillió van, meg úgyis én fizetem...) de nekem máris könnyebb a lelkem! :D és nagyon remélem, h ma még lesz. ;)

      Törlés
    5. A webshopon még mindig van belőle, szóval ha a standon nem lesz, akkor még mindig megkérheted őket, hogy küldjék ki neked... Amúgy meg telefonálj oda szerintem és akkor nem ér meglepetés. Bár én úgy látom, hogy kicsit alábbhagyott most a tömeghisztéria, legalábbis a múltkor pár óra alatt elfogyott az összes a webshopból. :D

      Törlés
    6. Áh, úgyis megyek piacra, az meg csak a túloldalon van, belefér. És úgy izgi is, h lesz-e. :) De tartok tőle, h "sajnos lesz". :D :D :D
      Igen, ez annyira bevált szuper taktika, h élnék vele úgyis. :) Hála a profik (ajánlásá)nak! :*

      Törlés
    7. ma vettem meg végül, szerdán túl későn végeztem az edzéssel, a piac már fél órája bezárt és inkább elmentem a sparba tömeg bunyózni a maradék pékáruért és hasonlókért... de ma VETTEM! és csudaszép és volt MINDENBŐL. pandora, aurora és ki tudja, még mi. :)
      midnite meteor máig bírta (kedden kentem), ma lepattant két kis darabka és ezt égi jelnek vettem. :D vicces, mert nem ott, ahol pici lemezes rész le van jőve, hanem persze a két mutató ujjamon. kicsit vissza kell reszelni, mert evelin hatására eléggé megnőttek és a lemezhiányos középsőnek is jobb lenne szerintem úgy, meg nekem ezek már szinte "kapák". :D aztán szerintem felkenem a blaze-t. legalábbis egy ujjamra tuti, látnom KELL. :D

      Törlés
    8. A Blaze csodálatos, szerintem Te is imádni fogod, ha az üveg alapján megvetted, mert pont olyan, mint az üvegben, csak még szebb! ;)

      Törlés
  17. Válaszok
    1. Köszi Zsófi, örülök, hogy Neked is tetszik! :)

      Törlés
  18. Azta! :O Mesteri újraalkotás! <3

    VálaszTörlés
  19. Nagyon-nagyon tetszik a Te verziód is, jó színeket választottál, a kivitelezés pedig igényes, mint mindig :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Katy! Örülök, hogy Neked is tetszik! :)

      Törlés