2014. október 14., kedd

ManiCute - Idő


Sziasztok!

Tegnap délelőtt hasított belém a felismerés, hogy este ManiCute és nekem nincsen rá manikűröm. Ötletem se nagyon volt egészen a délután végéig, viszont akkor bevillant valami, úgyhogy miután hazaértem, gyorsan el is készítettem. Sajnos azonban az este - lámpafénynél készült - képek tragikusan rosszak lettek, ezért inkább bevállaltam, hogy - szokásomhoz híven - ismét késve teszem ki a bejegyzést, mint hogy számomra elfogadhatatlan képeket tegyek közzé. Következzen tehát az Idő témára készült manikűröm, látni fogjátok, hogy igen messziről közelítettem.


A tegnapi nap folyamán tényleg meg voltam győződve róla, hogy ezt a fordulót most ki fogom hagyni, hiszen se időm, se ötletem nem volt. Aztán valahogy az óráról egyszer csak beugrott Hamupipőke meséje, s mivel abban a történetben az idő komoly szerepet játszott, végül úgy döntöttem, hogy egy Hamupipőkés manikűrt készítek.


Kapóra jött, hogy éppen a piCture pOlish Grace árnyalata volt a körmeimen, hisz mi is lehetne hercegnősebb, mint egy ilyen finom árnyalat, ami ráadásul még a nevében is az. Erre nyomdáztam az A-England Fonteyn nevű lakkjával, az volt a célom, hogy minél észrevétlenebbek legyenek a minták és ezáltal minél finomabb maradjon az összhatás.


A gyűrűsujjamra cipők kerültek (mi más? :D) a Pet'la Wishes 2 lemezről, a többi körmömre pedig a Pet'la Golden Russian lemez egy-egy mintáját használtam. Az összhatás finoman csillogó lett, szerintem illik egy Hamupipőkéhez hasonló hercegnőhöz.

Tudom, kicsit elrugaszkodtam az eredeti témától, de remélem tetszik Nektek az ötlet és a manikűr egyaránt.

Végül pedig engedjétek meg, hogy elújságoljam, tegnap este mekkora öröm ért. Kinyitva a blog oldalát azt láttam, hogy elértük a 100 olvasót GFC-n keresztül, amit sose gondoltam volna, mikor a blog ötlete megszületett a fejemben. Nem nagyon szoktam szentimentális lenni ezen a platformon, de most nagyon elérzékenyültem azért, mert mindenféle külső ráhatás nélkül lettünk ennyien, bízom benne, hogy azért, mert tetszik Nektek, amit csinálok. Természetesen meg kell még említenem azt is, hogy Bloglovin'-on keresztül 53, Facebook-on pedig 64 olvasója van a blognak. Ezeket a számokat nyilván nem lehet összeadni, hiszen lehet olyan, hogy valaki több platformon is követ egy blogot, mégis szívmelengetőek ezek az adatok számomra, úgyhogy nagyon köszönöm Nektek a bizalmat, remélem, hogy továbbra is rászolgálok majd!

Köszönetképpen pedig pár nap múlva indítok egy kisebb nyereményjátékot. Nem fogok nagy és drága dolgokat kisorsolni sem most, sem a jövőben, mert nem célom ilyen módon toborozni az olvasótábort, viszont készültem nektek pár aprósággal, aminek talán örülni fogtok. Hamarosan ki is derül, hogy mik ezek. ;)

Addig is maradjatok velem és tényleg köszönöm minden egyes olvasónak, hogy itt van, hogy olvas, ha pedig még kommentel is, azért külön hálás vagyok! :)

Most pedig visszakanyarodva az előző témához: a lenti linkeken megtaláljátok a többiek műveit is, én se néztem még meg, úgyhogy veletek együtt izgatottan fogom megnyitni az oldalakat.

26 megjegyzés:

  1. Szép visszafogott lett, jó alap ez a Grace! :)
    Gratula a 100 olvasóhoz, egy bloggernek mindig nagy öröm egy-egy új olvasó :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ha visszafogott manikűr kell, akkor tökéletes választás lehet! :)
      Nagyon köszönöm, tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyien leszünk itt, úgyhogy nagy boldogság ez nekem... :)

      Törlés
  2. Rafinált megoldás. :) Ùgy látom sokunknak okozott fejfàjást ez a téma... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nem volt egyszerű valami nem sablonosat kitalálni... Tényleg majdnem elengedtem már. :D

      Törlés
  3. Nagyon szép és elegáns lett! Gratula a követőkhöz!

    VálaszTörlés
  4. Akkor most megragadom az alkalmat, hogy leírjam, hogy mennyire szeretem a blogodat! Mindig felüdülés olvasni a posztjaidat, és nézegetni a képeidet, mert nagyon igényes mind a megfogalmazás, mind pedig a képek. Az alkotásaidat pedig imádom, sokszor inspiráltál már :) (Pár kép le is van mentve a gépemre, hogy mindig elő tudjam kapni ^_^) Szóval én nagyon köszönöm, hogy írod a blogod! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De kedves vagy, nagyon köszönöm! Nem is tudom, mit is mondhatnék... :)

      Törlés
  5. Szerintem tök jó, hogy teljesen más szemszögből mentél neki a témának, nagyon szép lett. :) Gratula a számokhoz, remélem hamarosan én is elérek ennyit. :)

    VálaszTörlés
  6. Ah, de gyönyörű lett. : )
    A Grace lakk amúgy is hercegnős. *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! És igen, nagyon is hercegnős már önmagában is. :)

      Törlés
  7. Szép lett, imádom az ilyen diszkrét manikűrt! Gratulálok Timi, én is nagyon szeretem a blogodat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Era, nagyon kedves vagy! :)

      Törlés
  8. Csodaszép lett! :)
    Gratulálok a 100 feliratkozóhoz. És ne aggódj nem vagy túlzottan szentimentális. Én minden feliratkozónál úgy meg tudok örülni, van, hogy a Párom furán is néz rám, de szerintem nagyon jó az, ha így tudunk örülni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most megnyugtattál. ;)
      És persze örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés
  9. Nekem is pont a Grace van a körmeimen :P Szép és szolid ez a megoldás, tetszik ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. Az viszont kicsit meglepett, hogy te is szereted ezt a színt magadon. Meg voltam győződve róla, hogy szinte csak a sötétebb színek vonzanak. Lehet, hogy rosszul figyeltem idáig? :D

      Törlés
  10. Nagyon szép és elegáns! Imádom az ilyen manikat! Gratulálok én is a 100 feliratkozóhoz! :))

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép:)
    És gratulálok a 100. feliratkozóhoz :)

    VálaszTörlés
  12. Ahw *-* Na ez az a PP lakk, amiért hajlandó lennék kifizetni annyi pénzt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon szép, ennek ellenére én nem vagyok meggyőződve róla, hogy újra megvenném. Ez viszont valószínűleg azért van, mert az ennyire szolid színek ritkán kerülnek be nálam a kedvencek közé... :D
      Ettől függetlenül megértem, ha tetszik és a minősége kifogástalan! :)

      Törlés
  13. nekem kell ez a lakk, eldöntöttem. bevallom, h az első pillanat óta nézegetem, h ha egyetlen razsazsínem lehetne, ez lenne az a hercegnős (nem pink) vonalon, de hát annyira nem az én színvilágom, eddig ellenálltam, de most már bevallhatom, h nem lehet élni nélküle. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen úgyis eltépelődsz még egy pár hetet szerintem... Kíváncsi leszek a folyamatra és a végeredményre is! :D

      Törlés