2014. május 6., kedd

Kiko lakkok bevetésen


Sziasztok!

Ma a korábban már itt beígért Kiko bejegyzést hoztam. Két lakkom van a márkától, mindkettőt Krémmánián vettem egy nagyon kedves és szimpatikus lánytól darabonként 600 forintért. Nagyon kiváncsi voltam már, milyenek lehetnek ezek a lakkok, főként hogy itthon nem lehet beszerezni őket.


A megvásárolt két lakk a 389-es számot viselő menta, illetve a 333-as számú sötétlila árnyalat. Mindkettő krém finisű lakk. Az mindkét lakkról elmondható, hogy két rétegben szépen fednek, viszonylag gyorsan száradnak. Száradás után nagyon fényesek, ez a lila esetében még zavaró is volt, mert ott már felkenés közben is nagyon fényesnek láttam a lakkot és a sötét szín miatt alig találtam meg hová is kellene festenem. Az ecset a rajta lévő lakkal szinte beleolvadt a háttérbe (mármint a körmömön csücsülő első réteg lakkba). Remélem értitek mire gondolok! :D


A lakkok ecsete lapított és egyenesre vágott, gond nélkül használható. A lakkok a folyékonyabb fajták közé tartoznak, de nem egyformák. A lila még folyékonyabb, mint a menta. Még valamiben tapasztaltam eltérést a kettő között. A menta lakknak átlagosan büdös körömlakkszaga van, a lila viszont förtelmes szagú. Volt már ilyen lakkom szerintem, mert a szag ismerős volt, de nem emlékszem melyik lehetett. Mindenesetre nem egy nagy élmény ezt szaglászni... :D

itt a legélethűbb a lila lakk színe

A színükről nem igazán mondhatom, hogy különleges. Magára valamit is adó márkák általában kijönnek menta és lila lakkokkal, így vannak már hasonló darabok a készletemben, persze ennek ellenére nagyon tetszenek. Főként a menta, IMÁDOM a menta lakkokat! Úgyhogy természetesen nem bántam meg, hogy megvettem őket, mert így legalább látom, hogy milyen minőségűek a Kiko lakkok. Tényleg nem tudok rosszat mondani rájuk, biztos vagyok benne, hogy ha egyszer eljutok egy Kiko boltba, akkor nem fogok körömlakk nélkül távozni.

ezen a képen a menta lakk színét nézzétek, kb. ennyire élénk élőben

Hogy ne legyen unalmas a manikűröm (az egyszerű festést sokszor már snassznak érzem), ezért fotózás után feldobtam egy kicsit. Ezt láthatjátok az alábbiakban. Mellesleg a hüvelykujjamon ismét a China Glaze White On White nevet viselő fehér lakkja csücsül.





Remélem elnyeri a tetszéseteket, hisz annyira egyszerű pár csíkot és pöttyöt felrajzolni, de mégis annyira meg tudja változtatni a manikűrt, olyan vidám lesz ezektől az összhatás. :)

Ha van kedvetek, próbáljátok ki ti is! :)

19 megjegyzés:

  1. Jajj, de cuki lett! *_* Nagyon tetszenek ezek a színek így együtt, nekem biztos eszembe nem jutott volna egymás mellé tenni őket. :) Ha nem haragszol, ezt az ötletet én is megvalósítom majd valamilyen formában. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én imádom a mentát lilával vagy kékkel kombinálni, szóval nekem adta magát a dolog :)
      és persze, hajrá, örülök, ha ennyire tetszik! :)

      Törlés
  2. gyönyörű lett, a színkombináció is nagyon tetszik. fáj a szívem, hogy itthon nem elérhető ez a márka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi! igen, szerintem is szörnyű! nyithatnának már egy boltot nálunk is, szerintem tutira megérné...

      Törlés
  3. Uhh, de szééép... Nagyon tetszik, épp menta van rajtam is... nehogy húzzak rá néhány csíkot ;) Neeem csak viccelek... nem tudok csíkot húzni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy tetszik! szerintem csak a megfelelő ecsetet kell megtalálni, aztán már gyerekjáték a csíkozás... :)

      Törlés
  4. Ez nagyon szép! :) Egyre inkább érzem, hogy neki kéne állnom alkotni ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm! hajrá-hajrá! nem bonyolult dolgok ezek, de mégis nagyon mutatósak :)

      Törlés
  5. Az a világoskék Kiko lakk engem teljesen elvarázsolt :O Nagyon szép lakk :D És annyira jó lett a manikűr , szépen csíkozol !! :)


    http://misssziszi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm! az a lakk pedig tényleg gyönyörű, bár egyáltalán nem tűnik világoskéknek élőben, tényleg inkább élénk menta, már ha van ilyen egyáltalán... :D

      Törlés
  6. Nagyon tetszik mindkettő, főleg a lila a díszítéssel :)

    VálaszTörlés
  7. jajj ez a menta. <3 nagyon cuki lett egyébként a manid. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bizony, szerintem is gyönyörű! tényleg érdemes néha a krémmánián vadászni, mert kincseket lehet találni!
      örülök, hogy tetszik a mani! :)

      Törlés
  8. Nagyon jó mani lett! :) Szép színek. :)

    VálaszTörlés
  9. Jaj, nagyon cukker ez a pöttyös-csíkos kombó! A csíkok annyira egyenesek, ha szabad kézzel festetted, akkor nagyon ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm! szabad kézzel festettem, de annyira nem nagy dolog, ha jók az eszközök :)

      Törlés