2014. május 30., péntek

Májusi körömkihívás - Virágok: 6. Rózsa


Sziasztok!

Elérkeztünk a virágos kihívás utolsó fordulójához, ahol a rózsa a téma. Ahhoz képest, hogy még fél éve sincs, hogy elkezdtem vezetni a blogomat, már elég sok rózsás manikűr készült, amiket itt megnézhettek (szerencsére a javuló tendencia észrevehető a munkáimon :D).


Szerettem volna az eddigiektől eltérőt alkotni, ezért arra gondoltam, hogy valami dögös manikűrt próbálok készíteni. Mivel mostanában igyekszem elsajátítani a nyomdázás mesterségét, így adta magát, hogy ezzel próbálkozzak. Alapnak - a vintage manikűrhöz hasonló - saran wrap festést készítettem, de sajnos a választott színek nem ütnek el eléggé egymástól, így nem nagyon látszik, hogy nem csak egy egyszerű piros lakkot használtam. Az alapra végül fekete rózsák kerültek, amitől szerintem tényleg dögös lett a végeredmény. Sajnos a rosszul megválasztott alapszínek miatt nem értem el azt a hatást, amit szerettem volna, de nekem végül így is tetszett.

a középső ujjamon látszik a saran wrap, ha jól megnézitek! :)

Felhasznált lakkok:
 • Golden Rose Rich Color 21
 • Golden Rose Rich Color 17
 • Essence Nail Art Stampy Polish 002 stamp me! black

Ti szeretitek a hasonló manikűröket vagy ez esetleg már túl sok, túl vad?

Nézzük meg, mivel készültek a többiek!


14 megjegyzés:

 1. Gyönyörű O.O Ilyen szép piros lakkot se igen láttam még, mármint ami ilyen sima :D A csillámosok többnyire tetszeni szoktak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. tulajdonképpen a két szín keveredése miatt lett ennyire vibráló szerintem :)
   örülök, hogy tetszik! :)

   Törlés
 2. Válaszok
  1. köszönöm az elismerést! nagyon megtisztelő olyantól, aki nálam sokkal ügyesebb... :)

   Törlés