2013. december 17., kedd

China Glaze - Queen B

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben egy China Glaze lakkról szeretnék áradozni. A lakk a Queen B nevet kapta és az idei Autumn Nights kollekcióban jelent meg.
Egy krém finisű (de szép magyar szó) csodaszép sötétkék lakkról van szó, kis lilás beütéssel. Az üveg 14 ml lakkot tartalmaz. A színe árnyalatának pontos meghatározását meghagyom a profiknak, nekem sosem volt ez erősségem.
De hogy a lényegről beszéljek, fantasztikus ez a lakk! Amúgy is a kék az egyik kedvenc színem lakkok terén, de ez a darab tényleg csodálatos! Már egy rétegben is jól fed, ha nem rontjátok el, ahogy én :D (így én két réteget kentem fel...)
Elég gyorsan és nagyon fényesre szárad. A képeken fedőlakk nélkül szerepel, láthatóan nagyon fényes, de sajnos azért másnapra már veszített a fényéből, ezért akkor került rá fedőlakk.
Tartóssága is megfelelő, 3 napig volt a körmeimen, ami nálam nagyon jónak számít, mivel a mindennapos házimunka mellett nagyon igénybe vannak vége a kezeim és a körmeim.

A gyűrűsujjamra a Golden Rose Holiday 54-es számot viselő lilás-ezüst homoklakk került, szerintem nagyon jól kiegészítette ezt a csodálatos kék lakkot. Maga a Golden Rose lakk is gyönyörű, két rétegben szépen fedett, tartósságát közepesnek mondanám. Bírta a 3 napot a másik lakk mellett, de ennél azért megfigyelhető volt a körömvégi kopás, azonban szerencsére egyáltalán nem volt feltűnő ennél  a színnél.
Amúgy ezek a Golden Rose homoklakkok is nagyon szépek, 11,3 ml lakkot tartalmaznak, sok árnyalatban kaphatóak és egyáltalán nem drágák. Az OPI homoklakkokhoz képest tartósságban valamivel gyengébbek, de mivel milliliterre vetítve kb. feleannyiért lehet hozzájutni ezekhez, én mindenképpen ajánlom a beszerzésüket, ha megtetszik egy-egy szín.

És akkor a véleményem után jöjjenek a képek!









Itthon a Nailland-nél lehet beszerezni őket, a China Glaze lakkok 1.490 Ft-ba, a Golden Rose homoklakkok 890 Ft-ba kerülnek. Szerintem megérik az árukat abban az esetben, ha az ember elhasználja ezt a mennyiséget, sok esetben egy drogériás lakk sokkal drágább mennyiségre vetítve.

Azt javaslom, ha tehetitek nézzétek meg ezeket a lakkokat, mert tényleg gyönyörű mindkettő.

4 megjegyzés: