2015. szeptember 6., vasárnap

Körmös technikák - 1. Celluxos


Sziasztok!

Valamelyik nap böngésztem a neten és rátaláltam Timi legújabb kihívására. Mivel régen alkottam hasonló technikákkal, gondoltam belevágok. Természetesen már az első határidőről lecsúsztam - csak aznap láttam meg magát a kihívást -, de remélem a többiek nem bánják, hogy ennek ellenére beszálltam. A többi manikűr esetében sem garantált, hogy időben el tudok majd készülni velük, de a témák nagyon tetszenek, így remélem, hogy lesz lehetőségem minél többet elkészíteni a következő hetekben.


Az első téma a celluxos manikűr, de a díszítőszalag is ebbe a kategóriába, így én inkább azzal alkottam. A színvilág adta magát, mivel valamelyik nap megérkeztek életem első NCLA lakkjai, melyek közül az egyik az ezer éve vágyott Teal The End, így biztos voltam, hogy ezt fogom használni. Aztán beugrott ez a manikűr, ami nagyon megragadott, mikor először láttam, mert annyira jól működnek együtt az adott szín eltérő árnyalatai. Ez adta az ötletet, hogy a már adott szín több árnyalatát használjam a manikűrhoz.




A mutató, a gyűrűs és a kisujjamra a már említett NCLA Teal The End került, a többi körmömre pedig a Barry Coconut nevű árnyalatát kentem fel alapnak. A díszítőszalagok közötti részeket a Cirque Cerrillos és az Il Était Un Vernis In Teal We Trust nevű lakkokkal töltöttem ki. Magam is meglepődtem, hogy mennyire gyönyörű éles vonalak maradtak a díszítőszalagok mentén, bevallom, nagyon büszke vagyok erre a manikűrre.



Mindenképpen szeretnék pár szót ejteni a Teal The End-ről. Tényleg nagyon régóta vágytam már rá, de Magyarországra ezidáig nem volt túl egyszerű megrendelni, mert iszonyú drága lett volna a szállítás. Nemrég viszont a Color4Nails elkezdte forgalmazni az NCLA márkát, így vérszemet kaptam és rögtön két lakkot is vettem. És mennyire jól tettem!
Ez a lakk számomra A TEAL LAKK! Kék az alap és éppen annyi a zöld benne, amennyit még imádok. Olyan a színe, mint a tengernek. Ráadásul akkor is csodás a szín, amikor nem éri közvetlen napfény és nem tud érvényesülni a holo hatás. Sok holo lakkal az a baj, hogy a holo hatás nélkül olyan kis semmilyen. Itt szerencsére erről szó nincsen!
A minősége is szuper, nem túl folyós és nem is túl sűrű, az egyetlen gondom vele, hogy az ecset nem túl rugalmas, így túlságosan szétterül festés közben és ez egy kicsit nehezíti a hiba nélküli festést. Ha azonban nem sikerül a művelet és kicsit összefestettük a bőrünket, akkor sincs semmi baj, ugyanis gond és maszatolás nélkül, könnyűszerrel eltávolíthatjuk a lakkot (ezen egyébként meg is lepődtem rendesen). Mindent összevetve csak ajánlani tudom ezt a lakkot, ha nem kaptok sokkot az árától. Ha megrendelnétek, itt a link.


Ti hogy álltok ezzel a színvilággal, szeretitek a teal lakkokat? Szoktatok celluxszal vagy díszítőszalaggal alkotni?


12 megjegyzés:

  1. Lehetsz is büszke, mert nagyon szép lett!! *_* Milyen dekor szalagot használtál? Tényleg szépek lettek a vonalak. :) (A színvilág pedig nagyon tetszik, természetesen. :))

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is jogosan vagy büszke erre a manikűrre, mert gyönyörű lett. :) A színvilág csodás, a manikűr is nagyon egyben van. :)
    Nagyon tetszik ez a Teal The End lakk, jól néz ki. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon gyönyörű lett,és a lakk is egy álom *-*

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép manikűr lett - mindig megnyugtató érzés számomra kék manikűröket nézegetni, olyan nyugalmat sugároznak magukból :)

    VálaszTörlés
  5. Ezek a színek nagyon jók így együtt! nagyon tetszik a mani. :)

    VálaszTörlés
  6. Ihimáhádom!!!! Olyan szép az egész.. a színek meg a minta meg minden *.*

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon elegáns lett, szép a lakk árnyalata is. Á, nem nézem meg az árát :) Magamon a hagyományos színeket szeretem jobban, ha szabadnapom van, akkor szoktam hasonló színekkel alkotni.

    VálaszTörlés
  10. Nekem is nagyon tetszik a manikűröd. Olyan kellemes hangulatot áraszt valahogy :) Ez a teal lakk pedig gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  11. Gyönyörű lett a manikűr :) Nagyon szép ez a NCLA lakk, bár ez nekem türkiz, nem teal :)

    VálaszTörlés