2015. január 27., kedd

Nail Stamping Challenge - 3. Blue & Green


Sziasztok!

Ma Lora kihívásának harmadik témája van soron, ami kék / zöld nyomdázott manikűr. Szemfülesek észrevehették, hogy a második téma kimaradt nálam, de aggodalomra semmi ok, a manikűr készen van, csak a bejegyzést nem volt időm és energiám összerakni. Hamarosan láthatjátok majd azt is.


Ennél a színkombinációnál már rögtön az elején tudtam, hogy a China Glaze Grass Is Lime Greener nevű árnyalatát szeretném majd felhasználni. Kék lakkot kerestem mellé és arra jutottam, hogy a piCture pOlish Cosmos eszméletlenül jól mutat mellette (na meg úgy általában majdnem minden mellett... :D). Láthatjátok, hogy egyébként nem bonyolítottam túl a manikűrt, mostanában legtöbbször a hasonló variációkhoz van kedvem, két ujj díszítve, a többin egy különlegesebb lakk, meghagyva a saját ragyogását.


Nyomdázáshoz egy régi Essence lakkot használtam, a neve Midnight Charm és tökéletes a feladatra. A minta a Pet'la Tu-Turkey-Key lemezről való, méghozzá a felső sorban balról a harmadik.


Én már láttam pár lány manikűrjét, nagyon sok szuper alkotás született, így mindenképpen nézzétek meg Ti is, ha eddig nem tettétek. :)

10 megjegyzés:

  1. Szép! :) Ezen a CG lakkon meg annyit gondolkozom, hogy kell-e nekem, hogy azt nem hiszed el... Lehet hogy tényleg megveszem. :)

    VálaszTörlés
  2. Ez nekem szokatlan párosítás, de a Cosmos gyönyörű, tényleg jó, hogy érvényesül.

    VálaszTörlés
  3. nice! I love this pattern :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon ütős lett ez a kék és a zöld szín együtt. :)
    Ismét csodás manikűr lett. :)))

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is nagyon jól néz ki! :)

    VálaszTörlés
  6. It looks good together, and Cosmos is so pretty!

    VálaszTörlés
  7. Hú, nagyon jó együtt a két szín! A CG annyira vad, nekem már túl sok lenne minden körmön, de így tényleg csodás! :)

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű az a pp lakk és a színösszeállításod is nagyon tetszik:))

    VálaszTörlés