2015. január 5., hétfő

Madár móka - 1. páva


Sziasztok!

Timi nagyon kreatív mostanában, így a téli színes kihívás mellett indított egy másikat is, Madár móka elnevezéssel. Izgalmasak a témák, ezért igyekszem minél több fordulóra alkotni majd egy-egy manikűrt. Az első téma a páva, amivel kapcsolatban egyből a kék és a zöld türkizes árnyalatai jutnak eszembe, ezért ezekkel a színekkel dolgoztam.


A nyomdaminta a Moyou Tropical 06 számú lemezről való, az átmenetes mintához az A-England Saint George, az ILNP Fall Semester, illetve a piCture pOlish Moody Blues árnyalatokat használtam, az alap a China Glaze White On White volt. A többi körmömre szintén a Moody Blues került, megbolondítva a piCture pOlish Super Styling nevű mikrocsillámos lakkjával. Sajnos a képek közel sem adják vissza, hogy mennyire szikrázóan fényes volt ez a zöldeskék csillogó kombináció a körmeimen, de talán a manikűr hangulata valamennyire átjön. Meg kell mondjam, hogy én imádtam, mostanában egyre jobban kezdenek érdekelni a teal típusú színek, ami azért furcsa, mert tényleg nem nagyon kedvelem a zöldet a körmeimen...


Ti hogy álltok a zöldeskék színkombinációkkal? Szeretitek őket?

Bár a többiek már korábban kirakták az elkészült manikűröket, még nem volt időm mindet megnézni. Ha Nektek sem, akkor tartsatok velem! :)

36 megjegyzés:

 1. Bevallom, nekem ez most annyira nem bábumm, de jobbam örülök, mintha az lenne, mert végre nem csak istenítelek. :D Egyébként persze szép, csak nem az én szín és minta kombóm. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze, ilyen is kell néha. ;)
   Az a bajom egyébként, hogy élőben sokkal-sokkal szebb volt, egyszerűen képtelen voltam visszaadni a képeken keresztül, amit a körmeimen láttam... :/

   Törlés
 2. Nagyon tetszik :) A minta is, meg a szin is csodás :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :)

   Törlés
 3. Jaj, de kis szép az a nyaklánc és a mani is illik hozzá, remélem együtt viselted őket! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bevallom, nem. A nyaklánc pár éve vettem, de közben rájöttem, hogy túlságosan harsány az én ízlésemhez, ezért nagyon ritkán hordom csak. Amennyire extrém dolgokat is elviselek a körmeimen, annyira vagyok inkább konzervatív az öltözködésben... :D

   Törlés
  2. Teljesen megértem egyébként, jelenleg én is így vagyok ezzel. De azt hiszem, a harsányabb körömhöz nem is illik még egy annyira csicsás öltözet. ;)

   Törlés
  3. Igen, ebben is egyetértünk akkor. ;)

   Törlés
 4. Nagyon szép lett! :)
  Régebben nem viseltem el a körmeimen a kékes-zöldes árnyalatokat, de mostanában egyre jobban tetszenek, aminek köszönhetően egyre jobban vonzódom ezekhez a színekhez :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! A színekkel kapcsolatban meg nagyjából ugyanez történt velem is. ;)

   Törlés
 5. Gyönyörű! Egyik kedvencem az ilyen árnyalat, csak vigyázni kell velük, mert legtöbbje nagyon elszínezi a körmöt, körmök környékén levő bőrt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Andi! Az elszíneződéssel kapcsolatban pedig sajnos igazad van... :/

   Törlés
 6. Jaj de szeretem ezt a mintát *_* És a színeket is, amiket összeválogattál! :) Látom, mostanában egy rugóra jár az agyunk :D ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, és ha láttad volna élőben, még jobban odalettél volna. Sajnos most nem sikerült tökéletesen elkapnom a színeket, itt fakóbbnak tűnik, mint valójában volt. :/

   Törlés
 7. Én magamon nem szeretem se a zöldet, se a kéket, de ez a manikűr nagyon szép, ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A zölddel én is így voltam korábban, de egyre több árnyalatát tudom szeretni magamon, főleg más lakkokkal kombinálva. :)

   Törlés
 8. Great blog♥

  How about follow each other?
  I follow your blog. Waiting for you♥
  My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

  VálaszTörlés
 9. Gyönyörű ez a manikűr!!! Szép minta! :) Szép a nyaklánc is! :))

  VálaszTörlés
 10. Ezt a nyomdázott átmenetedet tanítani kellene, olyan csodás lett. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, bár nem egy nagy ördöngösség szerintem. Sokkal egyszerűbb, mint egy szivacsos átmenetet szépen elkészíteni. :)

   Törlés
 11. Válaszok
  1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :)

   Törlés
 12. Szép lett. :) Szeretem ezeket a színeket együtt. :) A nyaklánc meg szupi! :)

  VálaszTörlés