2014. december 16., kedd

Karácsonyi nyereményjáték - eredményhirdetés


Sziasztok!

Vasárnap éjfélkor véget ért a játék, így gondolom várjátok már, hogy kiderüljön, ki nyerte a két Dance Legend lakkot. Gyorsan elmondom a számadatokat és utána máris láthatjátok, kik is a szerencsések.


A játékra összesen 113-an jelentkeztetek, de sajnos rengeteg - szám szerint 38 - jelentkezés érvénytelen volt. Sajnos azt láttam, hogy sokan nem olvastátok el rendesen a szabályokat, én pedig szigorú voltam egyrészt azért, mert többször is felhívtam a figyelmet az esetleges hibák javítására, másrészt úgy gondolom, hogy így korrekt azokkal szemben, akik minden feltételt teljesítettek. A leggyakoribb hibák voltak: hiányzó vagy nem nyilvános megosztás, nem nyilvános követés.

A korrektség jegyében minden jelentkezést egyesével átnéztem, így a végeredmény az lett, hogy a Bullet For My Valentine sorsa 50 érvényes jelentkező között dőlt el, akik összesen 263 eséllyel indultak, a Night Ranger pedig 25 jelentkező között került kisorsolásra, akik összesen 125 esélyt gyűjtöttek. Mivel a Rafflecopter alapverziója nem tudja megkülönböztetni a jelentkezőket a választott nyeremény szerint úgy, hogy a két csoportból külön-külön lehessen nyertes választani, így azt találtam a legigazságosabb módszernek, ha a random.org oldalán saját magam sorsolok a szétválogatott jelentkezések alapján.

És akkor jöjjön a lényeg, hogy kik mellé állt Fortuna istennő a mai napon. A Bullet For My Valentine nyertese Kárász Petra, a Night Ranger új tulajdonosa pedig nem más, mint Nagy Karolina. Hamarosan írok Nektek e-mailt, minél hamarabb elkülditek a címeteket, annál hamarabb fel tudom majd adni a nyereményeteket. A szabályok szerint három napotok van jelentkezni, tehát péntek estig várok. :)


Bízom benne, hogy a lakkok jó helyre kerülnek és boldogan fogjátok használni őket! Ha van kedvetek, képet is küldhettek majd az elkészült manikűrökről. ;)

A többieknek is szeretném megköszönni a részvételt és további jó olvasgatást kívánok a blogon!
Legyen szép estétek! :)

7 megjegyzés:

  1. Gratulálok! :) Biztos, nagyon fognak örülni a lakkoknak. :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a szerencséseknek! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó helyre kerül, szép kosárba, kellemes lakk-társaságba. Természetesen manit is fogsz látni róla, nagyon meg fogom szeretgetni. Örülök, hogy a kékre kevesebben jelentkeztek, több esély maradt. :D
    Még egyszer, még százszor nagyon szépen köszönöm! :)) Öröm-boldogság! <3

    VálaszTörlés