2014. december 7., vasárnap

Colors by llarowe - Seasons of Change


Sziasztok!

Ma egy számomra új márka - a Colors by llarowe - egyik lakkját, a Seasons of Change nevű árnyalatot mutatom meg Nektek.


Még számomra is teljesen meglepő, hogy ez a lakk tetszik nekem, de mit tetszik, egyszerűen imádom! A történet kb. onnan indul, amikor elkezdtek foglalkoztatni az ILNP lakkok. Akkortájt elég sokat nézegettem a lakkjaikat a neten és egyszer csak realizáltam, hogy bizony az egyik leggyönyörűbb ILNP lakk - nevezetesen a Blue Steel - sajnos már nem kapható. Először elkezdtem beletörődni, majd csak nem hagyott nyugodni a dolog, hogy márpedig nekem kell egy legalább hasonló lakk. Nem sokkal ezután valaki bedobta az egyik körömlakkos csoportban egy közös Llarowe rendelés ötletét, így elkezdtem nézelődni a Colors by llarowe lakkok között, hogy találok-e esetleg olyat, ami hasonlíthat az említett lakkhoz. Magyar blogon én eddig csak Suzie-nál láttam ezt a márkát, így őt kérdeztem meg, hogy szerinte lehet-e valamelyik lakk egy viszonylag jó hasonmás. Ötleteltünk, de végül nem jutottunk dűlőre, viszont ez a lakk annyira megtetszett egy pár kép alapján, hogy megrendeltem.

Természetes fényben

Jöjjön az a rész, hogy miért is fura számomra az érte való rajongásom. Általánosságban elmondhatom, hogy a zöld nem az én színem, legtöbb esetben idegenül hat a körmeimen. Ebben a lakkban is van belőle jócskán, így teljesen meglepő, de úgy érzem, valahogy mégis működik. A színe a honlap szerint sötét, fémes szürkés árnyalatú zöld, lineáris holo hatással. Szerintem amúgy nem tökéletesen zöld, inkább zöldes teal árnyalatként írnám le. Nem mondom, hogy pont olyan, mint a Blue Steel (hiszen sokkal zöldebb :D), de szerintem ha egy kicsit több kék lenne benne, akkor határozottan pályázhatna erre a címre (mondom ezt úgy, hogy egyébként a Blue Steel-t nem is láttam élőben). Mindenesetre legalábbis ahhoz a képhez hasonlít, ami a fejemben él és amihez hasonlót kerestem.

Természetes fényben

A minősége kifogástalan, az ecsete lapított és egyenesre vágott, de épp annyira rugalmas, hogy tökéletesen ellássa a feladatát. Az állaga éppen jó, se nem túl folyós, sem nem túl sűrű. Már az első réteg is elég jól fed, de úgy ítéltem meg, hogy a szín mélyítése érdekében mindenképpen szükséges egy második is. Ehhez a minőséghez sajnos vaskos ár is társul, 12 dollárba kerül, amihez természetesen még hozzájön a szállítási költség is. Tudom, hogy ez rengeteg és hogy az átlag magyar lakkvásárló nem szívesen áldoz ennyit egy körömlakkért, főleg úgy, hogy csak sejtése lehet, hogy mit fog látni, ha megérkezik a csomag. Ezt meg is értem teljesen, de nálam már eljött az a pont, hogy sokszor csak a különlegesebb árnyalatok, finisek stb. tudják megmozgatni a fantáziámat, a körömlakkos csoportokban pedig egyre-másra fedezik fel és mutatják meg a lányok az újabb és újabb érdekességeket. :D

Természetes fényben

Sajnos napfény híján nem tudtam teljesen kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket, de azt hiszem talán így is látszik a képeken, hogy mennyire különleges, ritka színről van szó.

Zárt térben - vakuval

Beszerezhető a Llarowe oldaláról innen. Amerikai webshopról lévén szó, a szállítás nem olcsó és nem is nagyon éri meg egy-egy darabot rendelni, de ha valamelyikőtök szeretné beszerezni és nincs akivel összeálljon, akkor szívesen segítek, hátha találunk a lakkos csoportban pár jelentkezőt egy újabb közös rendelésre. :)

Nektek hogy tetszik? Szeretitek a hasonló árnyalatokat? Láttatok már hasonló lakkot az itthon elérhető kínálatban?

23 megjegyzés:

  1. Ú rajongok ezért a márkáért! Az első kiszemeltem a Gemini rising, de nem tudom mikor lesz lehetőségem megrendelni! Idén már biztos nem! Ez a szín is különleges, nekem meg se akadt rajta a szemem, de igazi kincseket lehet náluk találni! A logó meg hipercuki! :-) Nagyon köszönet Suzie-nak, hogy megismertette velünk ezt a szuper márkát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan gazdagabb leszek még pár árnyalattal, úgyhogy lesz majd teljesebb véleményem is a márkáról, de az biztos, hogy ez a lakk valami szuper! :)
      És igen, tényleg köszönettel tartozunk Suzie-nak. ;)

      Törlés
  2. Jaj, én már el sem kezdek körülnézni náluk, mert jelenleg sajnos azt a luxust nem engedhetem meg magamnak, amit ez a lakk jelent. (Már ha az árát tekintjük :D) De azért látom hogy gyönyörű, és örülök is nagyon hogy találtál kedvedre valót :) Tetszik ez a szín is, bár nem tudom mennyit hordanám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem nincs miért aggódnod Neked sem, hiszen a Color Alike winter holo kollekcióban is elég durván szép lakkok vannak és hát az is tudjuk, hogy a Jézuska milyen csodaszép kincseket hoz Neked idén. ;)

      Törlés
    2. hohohóóóó, igazság! :) Most újra eszembe jutott és annnnnnnyira várom már! :) Köszi hogy emlékeztettél :)

      Törlés
  3. Áááá, annyira gyönyörű, és ráadásul annyira az én színem... Sok szépség van egyébként ennél a márkánál, és csak fájdítják a szívemet :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Bia, egyet kell hogy értsek minden szavaddal... :D

      Törlés
  4. Nekem is nagy-nagy szívfájdalmam, hogy lemaradtam a Blue Steel-ről. De ha egyszer mégis visszahozzák (láttunk már ilyet, ugye), akkor majd lecsapunk rá. :)
    Persze én is próbálkozom hasonló teal lakkot találni, de mindnyájan tudjuk, hogy a hasonló sohasem AZ a lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A próféta szóljon belőled Era! Lehet, hogy el kellene kezdeni kampányolni mellette? ;)

      Törlés
  5. A szín nem annyira tetszik, úgy néz ki a pirosnál már csak a zöldet nem kedvelem jobban. Viszont baromi jól mutat a kömödön ez a szín. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy én se kedvelem a zöldet különösebben, de ez valahogy kivétel... :)

      Törlés
  6. Hááát, most megnéztem magamnak ezt a Blue Steel-t, megértelek..... :)
    De ez is nagyon szép. Viszont a Color Club Over the moon-t nem nézted? Szerintem az hasonlít a Blue steel-hez, legalábbis képek alapján.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rálestem erre a Color Club lakkra, de az én képzeletemben ennél sötétebb az árnyalat. Én valami ilyesminek gondolom, ezért ehhez hasonlót próbálok találni:
      http://workplaypolish.com/wp-content/uploads/2013/06/Blue-Steel.jpg

      Aztán lehet, hogy nem is ilyen, de én erre a színre vágyom és addig nem nyugszom, amíg nem lesz valami nagyon hasonlóm. :D

      Törlés
  7. Fura egy lakk. Mondjuk rajtad minden jól mutat, szép a körömformád. Hát igen, már engem is csak a különleges dolgok fognak meg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, de kedves, hogy ezt mondod, bár én közel sem érzem úgy, hogy minden lakk jólállna.
      És ugye, hogy előbb-utóbb minden lakkmániás eljut arra a szintre, hogy egy sima krém finisű lakkért már meg se mozdulunk... :D

      Törlés
  8. Nagyon érdekes ez a szín, kicsit olyan szürkés-kékes-zöldes nekem, meghatározhatatlan, de kétségkívül nagyon tetszetős :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nehéz leírni, hogy milyen szín is pontosan... :)

      Törlés
  9. A logójuk hipercuki :-) nagyon jól néz ki rajtad ez a szín, szuper!

    VálaszTörlés
  10. gyönyörűűű ez a lakk, de tényleg. és olyan eszméletlen jól mutat a formás körmeiden, öröm nézni! most már picit bánom, h ilyen rendeléshez nem társultam, de van még itthon bőven mit felkenni, szóval egy szavam sem lehet. viszont ha majd mindent kipróbáltam, ez is felkerül a mindenképp be kell szerezni listámra! ;) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vigyázz, mert tudod mi van, ha egyszer elkap a gépszíj... :D

      Törlés