2014. december 19., péntek

China Glaze - Rendezvous With You


Sziasztok!

A mai bejegyzés főszereplője a China Glaze Rendezvous With You nevű lakkja, amiről ugyan esett már szó a blogon, de a teljes, részletes véleményemet még nem fejtettem ki róla, pedig igazán nagyon rászolgált.


A lakk a 2013 őszén megjelent az Autumn Nights nevű kollekció egyik árnyalata. Sokszor említettem már, hogy mennyire betalált nálam szinte az összes lakk ezek közül, a tizenkét árnyalatből hetet beszereztem, ilyen azért elég ritkán fordul elő velem. Ezek a darabok a mai napig a kedvenceim közé tartoznak, mind színüket, mind minőségüket tekintve.


A Rendezvous With You egy sötétlila fólia finisű lakk, amiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. A színe nyilván ízlés kérdése, én speciel imádom. A fedése szuper, egy vastagabb vagy két vékonyabb réteggel teljes fedés érhető el. Az ecsete hengeres, de szerintem jól használható, a lakk állaga közepesen vastag, könnyen kezelhető, az ecsettel jól irányítható a körömágynál is.


Ugye, milyen gyönyörű? *.*

Kivételesen a tartósságot is volt alkalmam tesztelni, mivel tanulnom kellett és nem volt időm körmözni. A következő nyomdázott manikűrt öt napig viseltem bármiféle kopás vagy hiba nélkül. Alaplakk nélkül kentem fel, a lakkra Seche Vite került, arra ment a nyomdázott minta, végül az OPI mattító fedőlakkját használtam. Előbbiek miatt azt is tudtam tesztelni, hogy megfogja-e a körmöket, így boldogan jelentem, nyoma sem maradt lemosás után. Ha Ti is éppen lusta hangulatban vagytok, nyugodtan felkenhetitek alaplakk nélkül is. ;)


Megmutatom még az első stamping decal próbálkozásomat is, ami ahhoz túlságosan gyatra lett, hogy külön bejegyzést kapjon, de gondoltam kirakom, így legalább tudom majd követni a fejlődésemet ezen a téren is (legalábbis, ha lesz nekem olyanom... :D). Ezen a képen egyébként láthatjátok, hogy milyen a China Glaze lakk délutáni enyhe napsütésben.


Egyéb apropója pedig a bejegyzésnek, hogy a China Glaze lakkokra karácsonyi akció van a Naillandnél, így két darabot 1990 forintért vásárolhattok meg, ami szerintem egy jó ajánlat. Nem sajnálom az 1490 forintot sem ezekért a lakkokért, de akciósan vásárolni mindig jó, így én ezt a lakkot mindenképp ajánlanám Nektek (a webshopban itt található). Nem mellesleg a blogon találtok több China Glaze lakkot is, ha esetleg tanácstalanok lennétek, hogy mi legyen a másik választottatok... ;)

Mi a véleményetek erről a lakkról? Esetleg Ti is megvettétek tavaly? Tervezitek, hogy kihasználjátok a karácsonyi akciókat?

Lent egyébként megnézhetitek, hogy a többi lány mekkora sikerrel próbálkozott a stamping decal technikával. :)

17 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép :)
    Én a másik szettet vettem meg, ugyan már nincsen meg az összes lakk, de így is még 5 árnyalat boldog tulajdonosa vagyok :)
    Nyomdázva pedig nagyon szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jól sikerült az a kollekció, rengeteg szépség kapott helyet benne. Szerintem egyértelműen alapdarabok! :)

      Törlés
  2. Nagyon különleges szín, az arany lakkal meg rendkívül fenséges! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem annyira nem jön be a színe, bár van sötétlila lakkom. Nyomdázva viszont nagyon szép! a stamping decal is tetszik, nem is gyatra!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! A stamping decal technikával pedig továbbra is ismerkedünk... :D

      Törlés
  4. én is imádom ezt a lakkot, ez az alapértelmezett lábujjköröm-lakkom, de kézen is csodaszép. és semennyire sem dupe-ja az új Zoya lakkok egyikének sem ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én lábujjon pont nem kedvelem annyira az ilyen sötét lakkokat, de ettől függetlenül elhiszem, hogy jól mutat! :)

      Törlés
    2. ez még nagyon régi beidegződés nálam:kamaszlány koromban voltam belezúgva egy fiúba,aki közölte,hogy neki a szexi lábujj az,amin sötét körömlakk van :D

      Törlés
  5. Gyönyörű lett a manid, megint! :D Ez a lakk nálam is kedvenc! Nyomdázni is nagyon szeretek rá és vele is, merthogy arra is tökéletes. Csípem az ilyen multifunkciós lakkocskákat. :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem most ő annyira nem, de mivel nyomdázni lehet vele, egy ideje azért fontolgatom, hogy mégis megveszem! :-) De nagyon szép! Neked szerintem kifejezetten jól állnak ezek a sötét lilás árnyalatok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Julcsi! Tényleg nagyon kedvelem a hasonló árnyalatokat a körmeimen! :)

      Törlés
  7. Na az ilyen különleges, megfoghatatlan árnyalatokért tudok veszettül bolondulni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is csodás! És rajtad is nagyon jól mutatnak az ilyen sötétebb árnyalatok! ;)

      Törlés