2014. szeptember 12., péntek

piCture pOlish Illusionist és Zoya Raven


Sziasztok!

Ma a piCture pOlish Limited Edition lakkok közül az Illusionist árnyalatot mutatom meg. Ez volt az első piCture pOlish lakkom, annyira különlegesnek találtam képek alapján, hogy mindenáron meg akartam venni, ehhez képest csak a nyár közepén próbáltam ki először. Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ha tetszik, akkor minél előbb csapjatok le rá, mert már csak pár darab van belőle szerte a világon, pl. a piCture pOlish saját honlapján már sold out. Itt tájékozódhattok a hivatalos viszonteladókról, akiknél érdemes körbenézni, ha nagyon szeretnétek megvenni, én a kanadai webshopokban biztosan láttam még belőle.


Ha valaki esetleg nem tudná, elmondom, hogy ez a lakk valójában egy fedőlakk, amit fekete lakk fölé kell felkenni, az tudja ugyanis előhozni azt a csodát belőle, amit az üvegben látunk. Nagyon könnyen kezelhető, jól terül.


Már egy rétegben is szép, de ekkor még egy kicsit visszafogottabb, két réteggel mutatja meg az igazi valóját. Legdominánsabb árnyalata a zöld, legtöbb fényviszonyban zöldnek látszik, de általában a körmök szélén megfigyelhető mellette a lila is. Bizonyos szögben, bizonyos fényeknél sötétkéknek látszik lila szélekkel (ez a kék észrevehető a mutatóujjamon, ha jól megnézitek).


Alapnak a Zoya Raven nevű árnyalatát kentem fel. Ez a lakk akciós volt a Naillandnél, így muszáj volt kipróbálnom. Elvileg egy fekete lakkról van szó, valójában inkább szürkésfekete apró ezüst csillámokkal, amik egy különleges fényt adnak neki. Állaga elég folyós, ezért jól oda kell figyelni a használatánál, mert könnyen megfolyhat.


Amikor ez a manikűr készült még javában nyár volt, hétágra sütött a nap, így biztos az időjárás miatt, de valahogy nem volt kedvem ehhez a színhez önmagában, így fotózás után nyomdáztam rá a Moyou Tourist 07-es lemezéről a Dashica ezüst nyomdázólakkjával.


A végeredménnyel már elégedett voltam, bár a képek alapján azt mondom, hogy talán kicsit túlságosan is pigmentált ez az ezüst lakk és kicsit elvész alatta az Illusionist különlegessége.

Ahogy említettem ez a lakk már elég kis számban kapható a világon, viszont hasonmást találhattok például a Dance Legend márkánál, rengeteg csodaszép társával egyetemben. A Dance Legend webshopja itt található, 10 darab lakknál már ingyenesen szállítanak Magyarországra (viszont benne van a pakliban, hogy a vámon megállítják a csomagot és akkor rárakják a 27%-os magyar áfát).

Hogy tetszik inkább a lakk, mintával vagy minta nélkül, esetleg sehogy? Ti beszereztétek valamelyik darabot ebből a kollekcióból?

25 megjegyzés:

  1. gyönyörű ez a manikűr, és a lakk is :)

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép, nekem a nyomdás, egyértelműen. Nálam Gravity és Solare F., nem vagyok egy zöld lakkos csaj. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit sajnálom, hogy lecsúsztam a Gravity-ről, azt hittem szerettem volna magamon... Viszont a Solare Flare olyan nekem, mint neked lehet a zöld, nem tudom elképzelni magamon. S így az is abszolút érthető miért a nyomdázott verzió tetszik! ;)

      Törlés
  3. A nyomdázott verzió nagyon tetszik! (-:

    VálaszTörlés
  4. Simán nem vagyok oda érte ( A Gravity-t eddig 1 ujjamon próbáltam, pedig a megjelenésekor megvettem), nyomdázva viszont csodálatos, nagyon tetszik! :)
    Azt hiszem ideje lenne használnom a Gravity-t :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tessék használni! Főleg, hogy én meg addig gondolkodtam rajta, míg végül jól elfogyott... :D

      Törlés
  5. Nyomdával igazán különleges. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, talán ez a legjobb szó rá. Élőben azért nem nyomta el ennyire a nyomda... :)

      Törlés
  6. Gyönyörűséges! A nyomdázott verzió is nagyon érdekes, de nekem nélküle is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Mondjuk rajtad is el tudok képzelni abszolút egy ilyen zöldes színt! :)

      Törlés
  7. Nyomdával és anélkül is nagyon tetszik, gyönyörű lakk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Örülök, hogy neked is tetszik! :)

      Törlés
  8. inkább minta nélkül tetszik, de hála az égnek, valahogy nem vonzódom ezekhez a fekete alapot szükségeltető lakkokhoz. lehet, h egyébként valami kevésbé "fémes' színnel díszítve még nekem is jobban tetszene, de nem vagyok a duokróm meg holo lakkok csicsázásának híve.
    (még trollkodtam az előzőhöz is, bevallom ;) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy nehéz volt olyan színt találni, amivel el tudtam képzelni rajta a nyomdázást. A fehér túl sok lett volna nekem, a fekete meg simán nem látszott volna talán. De azért lehet, hogy mindkettőt megpróbálom majd valamikor! :D
      A trollkodásodat meg mindjárt meglesem! ;)

      Törlés
    2. igen, megértelek, tök jogos a színválasztási nehézség. nekem ezek a jellegűek leginkább díszítés nélkül tetszenek.

      Törlés
    3. Most ősszel már valószínűleg díszítés nélkül is szeretni fogom... de abban a nagy hőségben nem volt a legjobb választás. :D

      Törlés
  9. Úgy érted, hogy a többi kívánságlistás limited lakkot viszont sikerült megszerezned? Melyikeket? :)

    VálaszTörlés
  10. Díjat kaptál! :)

    http://norassdiaries.blogspot.hu/2014/09/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  11. gyönyörű *-* és nagyon tetszik rajta a nyomdázás is :)

    VálaszTörlés
  12. Nekem a gravity volt a kívánságlistás darab, de nem sikerült lecsapnom rá. Ez is nagyon szép, sőt a te körmeiden a fekete is nagyon elegáns.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, bár a feketét önmagában nem igazán kedvelem magamon. A Gravity-t én is szerettem volna, de sikerült addig gondolkodnom, míg elfogyott mindenhol, úgyhogy így jártunk... :D

      Törlés