2014. április 28., hétfő

Variációk egy témára - Lovely St. Tropez kollekció vol.1.


Sziasztok!

A mai napon egy három részes minisorozatot indítok, amit három egymás utáni napon teszek közzé. Említettem a St. Tropez kollekció bemutatásakor, hogy mennyire odavagyok mindegyik lakkért, ezért arra gondoltam, hogy kedvcsinálóként mutatok mindhárom lakkal egy vagy több egyszerű variációt. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni, csak keresek párt az adott lakkhoz és megmutatom hogyan néznek ki együtt. Remélem tetszeni fog nektek!


Mai - egyben első - áldozatom a Nr. 3. púderrózsaszín lakk. Társának a szintén frissen beszerzett Rio kollekciós Nr. 1. lilásezüst homoklakkot választottam. Mostanában ha egyszerű díszítést szeretnék, akkor a középső és a gyűrűsujjam körmét festem ki más lakkal, most is ilyet láthattok. Szerintem fantasztikusan passzol egymáshoz ez a két lakk, a halvány rózsaszín egyszerűségét feldobja az ezüstös, ciklámen csillámokat tartalmazó homoklakk, a homoklakk harsányságát viszont határozottan tompítja a selyemlakk visszafogottsága. Tökéletesebb párt el sem tudok képzelni ehhez a csodás rózsaszín szépséghez.


Gondoltam a Rio homoklakkról is írok pár sort, annál is inkább, mert nem szántam külön bejegyzést neki. Ennek nagyon egyszerű oka van, számomra túlságosan hivalkodó ahhoz, hogy minden körmömre felkenjem. Így párosítva azonban nagyon tetszik és nyilván egyéni ízlés kérdése, hogy ki mennyire szereti, ha ennyire csillog-villog minden körme. Szarkák előnyben! :D

Tulajdonságait tekintve hasonlóan viselkedik, mint a Lovely korábbi homoklakkjai. Két réteg kellett belőle a teljes fedéshez, és ehhez nagyon gyorsan száradt. A lakk tele van tömve ezüst és ciklámen csillámokkal, az alapszín pedig ezüst. Szerintem nagyon különleges, nem láttam még hasonlót idáig (ez persze lehet az én tájékozatlanságom miatt is :D).
Egyetlen problémám vele, hogy túl durva lesz a felülete száradás után, én ezt annyira nem szeretem, viszont remélem, hogy a következő napokban már kicsit csiszolódik és nem karcol majd ennyire.


Mindkét lakk akciósan (25% kedvezménnyel) 486 Ft-ért vásárolható meg a Rossmann drogériákban május 2-ig.

Mit szóltok ehhez a párosításhoz? Megvettétek már valamelyik lakkot? Ha igen, hogy tetszik? Ha nem, akkor tervezitek esetleg?

15 megjegyzés:

  1. És még a Rio-t is mutogatod... :D Nagyon szépen mutat a körmeiden a Rio is, de a boltban nem fogott meg, így könnyű szívvel hagytam ott és hoztam haza az összes St. Tropez lakkot.

    VálaszTörlés
  2. nagyon tetszik ez a párosítás :)

    VálaszTörlés
  3. Hajaj, ma én is beadtam a derekam ennek meg a zöld Riónak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nálam is sokszor kezdődik úgy, hogy nem tetszik egy lakk... aztán meg annyi helyen kerül ki róla bejegyzés, hogy a végére már ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy megvegyem... :)

      Törlés
  4. Ajaj.... kezdek félni, hogy végül mindhárom Rio lakk haza fog jönni velem. :D A név kötelez....

    VálaszTörlés
  5. Ezt a kettőt szereztem be, már fel is kentem őket és leesett az állam, gyönyörűek! Én annyit variáltam, hogy a Rio csak a középsőn van, a mutatóujjon az ezüst holo Moyra, a többin a St. Tropez!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. biztos úgy is gyönyörű lehet! szerencsére rengeteg variációs lehetőség van a lakkozásban :)

      Törlés
  6. Na jóóóó.... Első dolgom lesz holnap (vagyis ma) ,hogy elmegyek és megveszem azta gyönyörűséges St. Tropez lakkot ! :) Nagyon tetszik ez a két lakk együtt és igazán szép munka !! :D Pedig megfogadtam ,hogy csak akciós lakkot veszek... De a Lovely-ra 25% van a Rossmannba :) Azt hiszem nyugodtan fogok aludni :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hú, csak most vettem észre a kommentedet, bocsi!
      remélem azóta sikerült megvenned és boldogan használod! :)

      Törlés
  7. Ezek biztosan lesznek az én kezeimen is majd együtt, most, hogy sikerült lecsapnom a rózsaszínre, Eleni pedig megszerezte nekem a lilás Riót :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyszerűen fantasztikus, hogy mennyire passzolnak egymáshoz! :)

      Törlés