2014. április 8., kedd

Barry M - Rimmel friendship


Sziasztok!

Ma egy Barry M és egy Rimmel lakkot hoztam nektek. Egyik márka sem szerepelt még a blogon, valójában mindkettőtől csak egy-két darabom van, ezért ez annyira nem is meglepő :)


Mindkettőnek van egy rövid sztorija, ezt gyorsan elmondom. A Rimmel Moon Walking nevű homoklakkot gondolom senkinek nem kell bemutatnom, kb. egymillió blogon szerepelt már, ezért nem is fogok sokat írni róla. A lényeg röviden csak annyi, hogy ez az a lakk, ami abszolút nem tetszett, amikor először láttam. Imádom a lilát, de valahogy úgy éreztem, hogy iszonyúan nem passzolna hozzám. Sőt, utáltam, hogy még a csapból is ez a lakk folyik. Azért rendre rápillantottam, ha valaki mutatott róla képeket, de a végső lökést ismét Edina adta meg. Amikor nála megláttam, akkor döntöttem el, hogy megveszem. És mennyire jól tettem, mert tényleg csodás, csak meg kell találni neki a megfelelő párt :)
A slusszpoén az, hogy ezzel a lakkal ellentétben az Aurora már akkor tetszett, amikor először megpillantottam, hamar meg is vettem, élőben mégsem varázsolt el, nem vagyok nagyon oda érte...


A Barry M Vivid Purple egy blogsale alkalmával került hozzám, Nettitől vettem, aki megvette, aztán meg alig használta. Mivel a lila az egyik kedvenc színem (igen, tudom, hogy százszor írtam már... :D), ezért egyből megakadt rajta a szemem, de nem gondoltam, hogy még sokkal szebb lesz élőben, mint amilyennek a képeken tűnt :)


A Barry M lakkok ecsete a hagyományos fajta, szerintem nem nehéz vele dolgozni. A lakk két rétegben fed szépen. Az első rétegnél kicsit megijedtem, hogy püspöklila árnyalata lesz - ez az egyetlen lila kb. amit ki nem állhatok -, de szerencsére a második réteggel előtűnt az igazi színe, ez a csodálatos mélylila. Nem tudom, hogy van-e pontos megnevezése ennek a színnek, nem vagyok jó színmeghatározásban, de az biztos, hogy gyönyörűséges.


A száradása közepesen gyors, pár perc után már úgy tűnhet megszáradt, de még egy ideig sérülékeny. Éppen ezért én kicsit rásegítettem gyorsszárító fedőlakkal. Tartóssága jó, nálam 3 napot bírt, ez kb. a maximum, amit lakk az én törékeny, gyenge kis körmeimen ki szokott bírni.


Megmondom őszintén, hogy a polcon nem biztos, hogy kiszúrtam volna ezt a lakkot, mert üvegben annyira nem tűnik különlegesnek (bár ez rengeteg másik lakkra is igaz). De felkentem és utána csak ámultam és bámultam. Nem elég, hogy gyönyörű mélylila színe van, de tele van mikrocsillámokkal, amik közelről szabad szemmel is láthatóak a körmökön. Engem teljesen elvarázsolt, ha szeretitek a hasonló színeket szerintem mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást.

vakus kép, nézzétek a csillámokat a mutatóujjamon :)
Végezetül az elérhetőségükről. A Rimmel lakkok beszerezhetők a Rossmann, illetve a Müller drogériákban 800 Ft körül, bár úgy emlékszem olvastam olyat, hogy valaki már az akciós kosárban találta meg a Rossmann-ban.
A Barry M lakkot a Nailland-nél tudjátok megvásárolni a webshopban itt vagy személyesen a budapesti Árkádban a legalsó szinten, az ára 1.590 Ft.

szintén vakus a csillámok miatt :)
Én nagyon szerettem ezt a párosítást hordani, nektek hogy tetszik? Van olyan lakkotok, amit önmagában nem szívesen viseltek, viszont a megfelelő párral kombinálva imádjátok?

18 megjegyzés:

  1. ez nagyon tetszik most nekem! :) egyébként pont ilyen finishű a barry m navy is és az a kedvenc lakkom :D

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű páros, szeretem mindkét lila színt. A Rimmel megvan nekem is, a Barry M sajnos nincs...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és te önmagában használod a rimmelt vagy te is kombinálod egy másik lakkal?

      Törlés
  3. Nagyon jól néznek ki együtt! :)

    VálaszTörlés
  4. Én a Claire's-es nude homoklakkommal vagyok így azt a Moyra 106-os lakkjával hordom igazán szívesen.
    http://fruzsistyle.blogspot.hu/2014/02/the-first-claires-pink-sand-effekt.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, vannak lakkok, amik szerintem sokkal jobban mutatnak, ha kombináljuk őket :)

      Törlés
  5. Gyönyörű a Vivid Purple, összel biztos megnézem magamnak élőben is. ;) És nagyon jó ötlet volt kombinálni őket, szépen mutatnak egymás mellett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást :)

      Törlés