2014. április 27., vasárnap

A-England - Dancing With Nureyev


Sziasztok!

Előre elnézést kérek, amiért nem bírtam ki, hogy írjak erről a lakkról. Tudom, hogy még a csapból is ő folyik, de olyan mérhetetlen az örömöm, amiért az enyém lett, hogy muszáj ezt megosztanom. A mai főszereplőnk tehát a csodás Dancing With Nureyev!


Sokáig elkerült az A-England láz, nem éreztem, hogy nagy szükségem lenne egy ilyen lakkra, egészen addig, amíg meg nem jelent a Ballerina kollekció. Ez azért is furcsa, mert alapvetően inkább a sötétebb lakkokat kedvelem, de végül ez az árnyalat annyira különlegesnek tűnt, hogy el is döntöttem: ő lesz az első lakkom a márkától!


Az az igazság, hogy nem igazán tetszenek a holo lakkok. Tudom, hogy én vagyok az egyetlen ember kb. az egész földkerekségen, aki így van ezzel, de nem tehetek róla. Végül ezt a lakkot éppen azért választottam, mert úgy tűnt, hogy nem annyira erős a holo hatása, éppen csak annyi, hogy különlegesebbé tegye az egészet. :)


Tehát végül úgy döntöttem megveszem, meg kell tudjam, hogy mitől van oda annyira a nép. Aztán hazahoztam, felkentem és megértettem. Egyszerűen ment minden a maga útján. Nem kellett ügyeskedni a felkenésnél, ment mint a karikacsapás. Igaz, hogy sok A-England lakkal ellentétben ennél szerintem kell két réteg a tökéletes fedéshez, de elég gyorsan szárad ahhoz, hogy ez ne legyen probléma. Nem mellesleg a lemosása is pofonegyszerű.


Az ecsete hagyományos, de teljesen jól használható. Az állaga kicsit sűrűbb a megszokottnál, de ez se okozott gondot. Tartóssága veri a többi lakkomat, egy alkalommal négy napig is fent volt a körmeimen, ami nálam hatalmas szó!


És végül jöjjön a lényeg! A színe! Hát az valami fantasztikus! Halványkék lilás beütéssel és holo fénnyel. Valahogy úgy látom, hogy ahol épp nem a holo részecskék csillannak meg, ott látszik a lilás fény, ami miatt nagy kedvencem. Ez a lilás árnyalat varázsolt el végképp! Amúgy rettentő nehéz fotózni ezt a lakkot, már kb. háromszor nekifutottam a mostani próbálkozás előtt, de végül most arra jutottam, hogy nem próbálkozom tovább. Nem hiszem, hogy képes leszek ennél élethűbb fotókat készíteni róla. Bízom benne, hogy valamennyire kivehető a lilás árnyalata... :)

Ez a lakk - a többi A-England lakkal egyetemben - megvásárolható a Nailland-nél, ára 2.990 Ft.

Nektek hogy tetszik ez az árnyalat? Megvan esetleg ez a lakk vagy bármelyik másik a márkától? Mit gondoltok az A-England lakkok körüli felhajtásról, megérik az árukat?

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lakk :) Jól áll neked :) !!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó, hogy Te is írtál róla, lakktesztből soha nem elég. ;) Nagyon szép ez s szín és jól áll!
    Engem eddig elkerült az A England láz, a Tristam van meg, de az nem lett szerelem... Most a Foteynre pályázók nagyon, de a Naillandes újdonságok kicsit hátrébb sorolják a beszerzést. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, ha így látod :)
      a Fonteyn nálam is esélyes volt, de egyelőre volt másik, ami lenyomta... az újdonságokkal kapcsolatban is meg tudlak érteni :)

      Törlés
  3. Nagyon jól mutat a körmeiden! :)

    VálaszTörlés
  4. Hát igen, ő egy különleges lakk, amit csak imádattal emlegethetünk :)

    VálaszTörlés
  5. csodás, picit bánom, h nem vettem meg az akciós napon a briar rose mellé... :/

    VálaszTörlés