2014. március 2., vasárnap

Sleek Pixie Pink pirosító - vélemény


Sziasztok!

Ma egy Sleek pirosítót szeretnék megmutatni nektek, amit Krémmánián sikerült beszereznem, meg is mutattam már egy szerzeményes bejegyzésben. Az árnyalat neve Pixie Pink.


Azt kell tudni rólam, hogy megveszek a hideg árnyalatú halvány rózsaszín pirosítókért, de még nem találtam meg a számomra tökéletes darabot. Ezt a pirosítót hónapok óta nézegettem a Makeup Plaza honlapján, de szállítással együtt már 2.000 Ft körül lett volna az ára és annyit nem akartam adni érte, így mindig tolódott a dolog. Aztán egyszer csak kiszúrtam Krémmánián, hogy egy lány ezt árulja. Nem sokat gondolkodtam és már nyomtam is a gombot, hogy az enyém legyen ez a szépség szállítással együtt mindössze 1.100 Ft-ért. Mindezt úgy, hogy éppen csak ki lett próbálva, szinte sértetlen volt a felülete.

ilyen a valós szín a tartóban (közel sem olyan élénk, mint gondoltam)
Ez a pirosító hozza az elvárt Sleek minőséget, tartós, egy normál napot minimális kopással kibír rajtam. A színe teljesen matt - az utóbbi időben ezeket jobban kedvelem -, viszont teljesen más, mint amire a netes képek alapján gondoltam. Valami nagyon élénk halványpinket vártam, ahhoz képes ez egy kicsit fáradtabb árnyalat, meg nem is mondanám kifejezetten hideg tónusúnak, de így is tetszik. A többi Sleek pirosítóhoz hasonlóan ez is brutálisan pigmentált, nem árt vigyázni a felvitelkor, mert nagyon könnyű túlzásba esni vele.
Egyetlen dolog van, amit utálok ezekben a pirosítókban, ez pedig a csomagolásuk. Ezt a darabot is iszonyú nehéz kinyitni, többször tört már le körmöm egy-egy darab kinyitásakor. :(

kézfejem több áthúzással, jobb oldalon kicsit elmaszatolva :)
Végül mutatok egy sminket is, ahol ez volt az arcomon. Remélem valamennyi látszik belőle, mert nagyon óvatosan használtam. Szinte csak hozzáérintettem az ecsetet az arcomhoz, ennyi szerintem egy átlagos napon éppen elég. Nekem személy szerint nagyon tetszik ez a pirosító, szerintem egy teljesen hordható kis darab.


Az arcomra és sminkemre vonatkozó kritikákat természetesen elfogadok, de kérlek titeket, hogy csak finoman, mert nagyon sokat gondolkodtam, hogy tegyek-e fel magamról képet egyáltalán :) Köszi!



6 megjegyzés:

  1. Szerintem, nagyon jól áll neked a pirosító, és a smink is klassz lett ^_^ a hajad rövid? Mert a képről nézve annak tűnik és az is nagyon vagány: ) összességében nagyon jól nézel ki:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm a kedves szavakat :)
      igen, a hajam rövid, úgy szoktam mondani, hogy "gyerekkompatibilis", mivel kb. 5 perc a hajmosás és ugyanennyi a szárítás is ennél a fazonnál :D

      Törlés
  2. Jól áll neked ez a pirosító, igazán természetesnek hat. :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is nagyon jól nézel ki, kár parázni, szép vagy és kedves az arcod :)

    VálaszTörlés