2014. március 12., szerda

Essence Love Letters - Rosy In Love


Sziasztok!

Mai alanyom az Essence Love Letters kollekcióban megjelent Rosy In Love nevet viselő lakk. Mivel limitált kollekcióról van szó, remélem lehet még kapni, ha valakinek megtetszik.
Ez egy gyönyörű púderrózsaszín lakk, néha jól esik a szememnek egy ilyen bájos kis árnyalat, főleg a sok sötét szín után, amiket az elmúlt hónapokban viseltem.


A képeken a lakk három rétegben látható a körmeimen. Elsőnek egy közepesnél valamivel vékonyabb réteget használtam, ez nagyon gyorsan megszáradt. Másodiknak már egy normál közepes réteget vittem fel, ha ügyesebb vagyok, vagy talán ha az első réteg kicsit vastagabb lett volna, akkor valószínűleg itt meg is lehetett volna állni. Mivel nem voltam elég ügyes, nekem kellett a harmadik réteg is, hogy ne legyen foltos, viszont ez már lassabban száradt és később a fedőlakk ellenére is elég sokáig sérülékeny maradt. Legközelebb mindenképpen megpróbálom két rétegből kihozni a dolgot, szerintem úgy jól fog működni.


Összességében nem tartom kihagyhatatlan darabnak, de nem tűnik rossznak sem. Rossmannban vettem, 600 forint körüli áron kapható, kiszerelése 7 ml, annyira nem olcsó szerintem. Ha van hasonló színetek, akkor szerintem nincs rá szükség, nálam azonban hiánypótló volt ez a szín.

10 megjegyzés:

  1. Én is megvettem, imádom az ilyen színű lakkokat! :) Persze volt már itthon ilyesmi, de azok mégse pont ilyenek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, mindig találunk magyarázatot, hogy miért van szükségünk arra a lakkra... :D

      Törlés
  2. Válaszok
    1. igen, gyönyörű szerintem is. néha kell egy ilyen kis finom árnyalat is egy nőnek :)

      Törlés
  3. Nálunk nem értem miért nem volt a Rossmannban, pedig néztem, ezt a lakkot meg szerettem volna venni.
    Annyira szép O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem lehet, hogy csak később fogják kirakni. nem egy lánytól hallottam már, hogy egy csomó kollekció később kerül hozzájuk. ez történt pl. a lovely snow dust lakkok esetében is.

      Törlés