2014. március 26., szerda

Avon - On Point Blue


Sziasztok!

Ma ismét egy Avon lakkot hoztam abból az apropóból, hogy a hónap végéig még akciósan rendelhető meg. A neve On Point Blue és a Speed Dry vonalból való.


Ennek a termékcsaládnak az a jellemzője, hogy nagyon gyorsan száradnak a lakkok, viszont sajnos ezzel egyenes arányban csökkent a tartósságuk is. Nálam általában két napot szoktak bírni, ez lehet, hogy másnál több, mert az én körmeim nagyon rossz minőségűek.


Azért rendeltem meg, mert egy vibráló, élénk királykék színt reméltem. Sajnos a lakk köszönő viszonyban sincs az elképzelésemmel, mert ez egy amolyan uncsi fáradt középkék. Legalábbis nekem. Biztosan nem ez lesz a kedvenc lakkom, viszont körömdíszítős bejegyzésekhez tökéletes lesz, volt már olyan manikűr, ahol ezt használtam (például itt).


Az ecsete a szokásos lapított fajta, az Avon ezt használja minden általam ismert lakkjánál. Az állaga meglepett, mert nem annyira híg, mint amilyenek általában az Avon lakkok szoktak lenni. Ennek ellenére kell a két réteg a tökéletes fedéshez. Azt még megemlítem, hogy nem kell aggódni, ha véletlenül a bőrünket is összefestjük, mivel könnyedén letakarítható, nem kenődik mindenfelé és nem fog be mindent.


A lemosása pedig egy álom. Tudom nem ez az elsődleges szempont egy körömlakk kiválasztásánál, de tapasztalatom szerint rengeteg olyan sötétkék lakk van, ami lemosás közben össze-vissza fogja a bőrünket, ha nem vigyázunk. Ez a lakk pont nem ilyen. Könnyedén jön le, de nem maszatol, egy álom lemosni. Egy lemosós vattakorong elég volt az egyik kezemre. Ez nálam nagyon ritka.


Összességében nem egy rossz lakk, de közel sem annyira vibráló, mint amilyet szerettem volna. Ha szeretnétek megrendelni, akkor a hónap végéig még egy akció keretében 699 Ft-ért lehet a tiétek, amennyiben legalább két terméket vásároltok a meghatározott oldalakról. Az akcióban többféle szemceruza, az Ultra Glazewear szájfények, szájkontúrceruzák, az Ultra Beauty ajakrúzsok, illetve a Speed Dry lakkok szerepelnek. (Ha vásárolnál, de nincs tanácsadónő ismerősöd, keress meg nyugodtan.)

vakuval
Nektek tetszik ez az árnyalat? Van esetleg hasonló szín a készletetekben?


7 megjegyzés:

  1. Jó szine van, szeretem a kékes lakkokat. :)

    VálaszTörlés
  2. Régóta nézegetem ezt a lakkot, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, én is régóta nézegettem, de sajnos én nem pont azt kaptam, amit vártam... :)

      Törlés
  3. Ne rajongok a kék lakkokért, de ez nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én meg pont, hogy imádom őket és ez pont nem a kedvenc árnyalatom :D
      de persze örülök, ha tetszik :)

      Törlés
  4. Hát ez valami csodálatos kék *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy neked tetszik, nálam ez a szín már inkább az uncsi kategóriába tartozik :D

      Törlés