2014. november 4., kedd

Nyereményjáték - eredményhirdetés


Sziasztok!

Vasárnap éjfélkor lezárult a nyereményjáték. Nagyon örülök, hogy ilyen szép számban jelentkeztetek rá, ez arra enged következtetni, hogy tetszettek Nektek a megnyerhető lakkok.


Összesen 46-an jelentkeztetek, ebből egy jelentkezés sajnos érvénytelen volt. A jelentkezők nagy része régebb óta olvas, így legtöbben mindkét képzeletbeli kalapba bekerültetek.

Az első csomagért 34 olvasó játszhatott összesen 128 eséllyel. A nyertes pedig: Gabriella Szilveszter. Hamarosan írok Neked, hogy kiválaszthasd melyik csomagot szeretnéd megkapni.



A második csomagért mindenki játszott, aki érvényesen jelentkezett a játékra, így 45 jelentkező 136 eséllyel vett rész, a nyertes pedig: Myrkky. Hamarosan írok Neked is, miután Gabi kiválasztotta a csomagját.



Nagyon köszönöm, hogy velem játszottatok, remélem a nyertesek boldogan használják majd a lakkokat, de a többieknek sincs okuk szomorkodni, mivel közelednek az ünnepek és egyben a blog is eléri lassan fennállásának első évfordulóját, így hamarosan újabb játékkal jelentkezem. ;)

11 megjegyzés: