2014. november 15., szombat

Dance Legend - Danger Danger


Sziasztok!

Kisebb kihagyás után ma a Bullet For My Valentine mellett beszerzett másik holo pelyhes Dance Legend lakkomat szeretném megmutatni Nektek, ami nem más, mint a Danger Danger.


Minőségét tekintve ugyanazok igazak rá, mint sötétbordó társára, így ezeket most nem részletezném újra. Ha érdekelnek Titeket a technikai adatok, akkor a Bullet For My Valentine-ról készült bejegyzésben elolvashatjátok.

Természetes fényben készült kép

A színe málnás, de ahogy megcsillan a fény rajta, úgy hidegebb és melegebb játéka is van. Néha pirosan világít, néha meg pinkesen, igazán könnyed, vidám lakk. A holo pelyhek kicsit kevésbé szemkiverősen érvényesülnek benne, mint az előzőleg bemutatott Dance Legend lakkban.

Természetes fényben készült kép

Tartósságával nem volt problémám, a harmadik napon mostam le, ekkor még csak apró körömvégi kopás volt jellemző.

Vakuval készült kép

Azt a múltkori bejegyzésben elfelejtettem írni, hogy 15 ml van az üvegben, ami éppen annyi, mint a Zoya lakkok esetében és majdnem másfélszer annyi, mint amennyit a piCture pOlish lakkok üvegében találunk. Az ára 13$ a Dance Legend hivatalos honlapján, de pl. a Llarowe is ennyiért árulja. Ha összehasonlítom a piCture pOlish gyártói oldalának áraival, akkor fajlagosan valamennyivel olcsóbb a Dance Legend, de mivel nincs rálátásom a Nailland árképzési stratégiájára, ezért nem tudom, hogy itthon vajon mennyibe fognak kerülni ezek a lakkok, amikor elkezdik őket árulni. Remélem egyébként, hogy hamarosan megérkeznek, szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki alig várja a bejelentést... :)

Közvetlen napfényben készült kép

Remélve, hogy ezt az árnyalatot is behozza majd a Nailland, ismét készítettem egy kis összehasonlítást, hogy nagyjából el tudjátok helyezni ezt az árnyalatot a körömlakkok tengerében. A mutatóujjamra a Zoya Blaze, a középső ujjamra a piCture pOlish O'Hara, a gyűrűsujjamra a Dance Legend Danger Danger, a kisujjamra pedig a piCture pOlish Shocked került. Talán emlékeztek rá páran, hogy az O'Hara kapcsán kicsit bizonytalan voltam az árnyalatát illetően, mert fényviszonyoktól függően rengeteg arca van. Akkor úgy láttam, hogy van olyan fény, amiben málnapirosnak tűnik, a Danger Danger mellé kenve viszont ezt az arcát egyáltalán nem mutatja meg. A Dance Legend lakk egyébként valahol az O'Hara és a Shocked között helyezkedik el félúton.


Nektek hogy tetszik ez a lakk? Felkerül a Dance Legend listátokra? Van egyáltalán ilyen listátok? És ha igen, akkor eddig melyik lakkok vannak rajta? :)

36 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Szerintem is! Annyira örülök, hogy ez lett az egyik, amit megrendeltem első körben. :)

      Törlés
    2. Most már biztos vagyok abban, hogy nekem kell az O'Hara... :D (tudom, hogy ennek a bejegyzésnek nem ő a lényege, de olyan szép piros a többi mellett...)

      Törlés
    3. Az O'Hara gyönyörű a többi mellett és önmagában is! Hidd el, csodajó választás! ;)

      Törlés
  2. Én már megírtam Neked a listámat, és ez a lakk bizony előkelő helyen van rajta. Csodaszép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen. Legalább megtudtuk, hogy van átfedés a nekünk tetsző lakkok között... ;)

      Törlés
  3. Szép szép, de nekem a Bullet For My Valentine jobban megdobogtatta a szívemet :) Az utolsó kép tetszik a legjobban ;) Egyébként most következetesen nem írok listát, mert egyrészt ha beleszeretnék valamelyik színbe, és elfogyna előbb, akkor megőrülnék (ahogy valószínűleg ez is lesz). Másrészt meg ez nekem egy picit érzem hogy drága lesz, ezért úgy leszek majd vele, mint a PP-vel: szép, szép, de egy évben egyszer veszek. Egyébként pont ez a holo pelyhes kollekció érdekel, de most leginkább az általad már bemutatott darab, és a kékek, zöldek, teal-ek ^^ Nem tudom mi ütött belém :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút megértelek! Tényleg nem olcsó mulatság egy ilyen lakk és én is arra tippelek, hogy PP ár környékén lesz majd valahol az árazása.
      Viszont abban biztos vagyok, hogy így legalább az az egy-egy darab nagy becsben van tartva nálad! PP-ből a Monroe van meg, ugye? Remélem jól emlékszem. :)

      Törlés
    2. Igen, jól emlékszel :) Szeretem is nagyon, bár kicsit mintha a Payton néha lenyomná... Hupszi :/ (Mentségemre legyen mondva, hogy a Paytonra kb fél évet vártam <3) Épp ezért a következő kiszemeltem a Hope, ami annyira de annyira csodás, hogy kell nekem tényleg <3 (Tipikusan az a lakk ő is, ami nem megy ki a fejemből... Állandóan eszembe jut, állandóan nézegetem a neten. Innen tudom, hogy ő bizony kell! :))

      Törlés
    3. Jajj, a Hope is annyira csodás! Magam sem értem, hogy lehet, hogy nekem nem tetszett először... :)

      Törlés
  4. Nagyon szép! És az utolsó képen lévő színparádé is belopta magát a szívembe, gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Karolina! Örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés
  5. Nagyon jól áll Neked, de azt hiszem még mindig Blaze a nyerő :) remélem ezeket is behozzák, mert nagyon ígéretesek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, én is nagyon remélem, hogy ezek közül a legtöbb árnyalatot behozzák, mert elég sok gyöngyszem van köztük. :)

      Törlés
  6. Az üvegben nem igazán tetszik, viszont a körmeiden valami mesesép! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd! A csomagolás borzasztó, nem is csodálom, hogy nem tetszett meg az alapján. :D

      Törlés
  7. Gyönyörű, de sajnos a Dance Legend lakkok árai már nem az én pénztárcámhoz vannak mérve, én így csak álmodozom róluk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem azért egyszer lesz lehetőséged hozzájutni egyhez! :)

      Törlés
  8. Nagyon szép, külön köszi, hogy az O'Hara mellé tetted, mert az megvan és be is érem vele :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az tény, hogy annyira nincs nagy különbség köztük, hogy mindkettőre szüksége legyen annak, aki nem gyűjtögeti a lakkokat. :D

      Törlés
  9. Ez nagyon-nagyon szép! Általában megállom hogy ne vásároljak fel minden megtetsző lakkot, de ez kell!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor reméljük, hogy tényleg lesz a Naillandnél és lesz rá lehetőséged. :)

      Törlés
  10. Gyönyörű színe van :)
    Nem használok gyakran pirosat, de karácsony táján mindig elkap a vágy, h piros színnel lakkozzak. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem, hogy karácsonykor szívesen nyúlsz a piros lakkokért. Van jó pár olyan árnyalat, ami kimondottan ünnepi. Ráadásul nagyon jól kombinálható arannyal. ;)

      Törlés
  11. Nálad mindegyik lakk életre kel... :) Gyönyörű ez a Dance Legend lakk is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, ilyen dicséretet sem kaptam még! :)

      Törlés
  12. Érdekes, hogy én meg a multikróm és a galaxy lakkokra nem vagyok túlzottan beindulva. De hát ettől szép az élet, ízlések és pofonok. :)

    VálaszTörlés
  13. jajjj Timiiiiiiiiiiii ez csudás, ez kell! eddig csak a Bia által bemutatott zöldes Poisonra vágytam, de most már erre is, ez csudás, KELL. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg csodásak ezek a lakkok! Nagyon remélem, hogy a Nailland behozza ezt az árnyalatot is! ;)

      Törlés