2014. március 10., hétfő

Ismerjük meg egymást!


Sziasztok!

Nem terveztem mára bejegyzést, de úgy alakult, hogy a netet elözönlötték az ezzel a játékkal kapcsolatos bejegyzések és három nagyon szimpatikus csajszi - Flóra, Ciiska és Andy - is megjelölt azok között, akikről szívesen olvasnának. Mindhármuk blogját követem, nagyon szuperek a bejegyzéseik, úgyhogy nagyon megtisztelő, hogy rám is gondoltak.
Bár egyáltalán nem szeretném személyes tartalommal megtölteni ezt a felületet, ezek után nem tehettem meg, hogy nem írom meg ezt a kis szösszenetet. :)

A játék szabályai a következők:
  • linkeld be azt az embert, aki kipécézett
  • ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi
  • pécézz ki hét embert, nevezd meg és linkeld be Őket a blogodba
  • értesítsd őket a kipécézésről hozzászólásban a blogjukon.


Jöjjön tehát a hét dolog rólam:
  1. Bár 33 éves vagyok a sminkeléssel csak kb. 4 éve kezdtem el komolyabban foglalkozni. Előtte csak a szememet festettem (nagyon amatőr módon), még alapozóm sem volt soha, de nem is éreztem szükségét. A lavinát Dorka (dorkasminkel) blogja és videói indították el, aki azóta már törölte a beauty blogot, de elkezdett egy másikat írni egész más témában, ami szintén nagyon szórakoztató!
  2. Van egy 14 hónapos kislányom, aki tavaly január 1-jén született. Elég mókás volt arra gondolni utólag, hogy amíg én a kórházban vajúdtam, az emberek többsége éppen próbált kijózanodni a szilveszteri ereszdelahajam után. :D
  3. A körmeimet már középiskolában is lakkoztam, az első körömlakkom nem piros vagy halvány szín volt, hanem egy fényes királykék és egy krém finisű tojáshéjszínű lakk. Akkoriban az angol óra nem kötött le túlzottan, meg is kaptam a tanáromtól, hogy otthon inkább tanulhatnék a körmeim lakkozása helyett... :D
  4. Imádok sorozatokat nézni, aktuális kedvenceim a Pretty Little Liars, a Ravenswood és a Person of Interest. A Homeland-ből pedig már ezer éve tervezem, hogy behozom a lemaradásomat.
  5. Gyerekkoromban hosszú hajam volt, aztán tinédzser koromban levágattam, de vállig érő hajnál tovább sose merészkedtem. Aztán amikor jó pár éve fenekestül felfordult az életem, akkor éreztem, hogy változtatnom kell és rábíztam a fodrászra, hogy vágja nyugodtan rövidre. Nagyon jól tettem, mert sokkal jobban tetszett, mostanra pedig már még rövidebb a hajam, úgy szoktam mondani, hogy "gyerekkompatibilis", mivel kb. 5 perc megmosni és ugyanennyi megszárítani.
  6. Nagyon szeretem a virágokat, de kb. minden virág kidöglik nálam, mert mindig elfelejtem locsolni őket. Éppen ezért amikor egy túléli, akkor mindig nagyon büszke vagyok magamra.
  7. Imádom az Ikeát, ha tehetném napokat töltenék ott, csak a pénztárcám nem örülne, így igyekszem csak ritkán látogatni. Ja, és a svéd húsgolyó az egyik kedvencem. :)
Akiket pedig én szeretnék jelölni:
Dorka: mint már említettem, neki köszönhetem, hogy elkezdtem foglalkozni komolyabban a sminkeléssel és rájöttem, hogy mennyire sokat lehet ezekkel a termékekkel kihozni magunkból. Emelett pedig fantasztikus lány, nagyon kedves és pozitív személyiség, egyszerűen imádnivaló.
Zsozsó: eszméletlen humorral megáldott csaj, nagyon bírom az írásait és szerintem kedvelném, ha személyesen is ismerném.
Ági: nem olyan régen találtam rá a blogjára, nem tudok még sokat róla, de szimpatikusak a bejegyzések és nagyon szépek a képek.
Lexa: elképesztő műveket tud összehozni, egyszerűen csak ámulok és bámulok. Szeretnék feleannyira tehetséges lenni, mint amilyennek őt tartom.
Niki: egy régi motoros. Fantasztikus sminkeket készít, az egyik legigényesebb blog az övé ebben a témában szerintem. Érdemes őt követni.
Ingrid: szintén körömtémában egy olyan lány, aki példakép lehet bármelyikünk számára.
Edina: ha egy lakkot szeretnék megnézni tuti, hogy először az ő blogjára kattintok, hogy írt-e már róla. Fantasztikus képeket készít és úgy tud áradozni a lakkokról, hogy az ember legszívesebben azonnal rohanna megvenni az adott darabot.

Természetesen sok-sok lány blogját olvasom még, nagyon nehéz volt kiemelni bárkit is ebből a nagy rengetegből. Valamikor majd lehet, hogy szentelek egy bejegyzést annak, hogy leírjam kit miért követek, kik miért a kedvenceim.

Köszi, hogy elolvastátok, további szép napot kívánok mindenkinek! :)


14 megjegyzés:

  1. Erről jut eszembe, hogy meg kell locsolnom a virágaimat :D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a jelölést, mindenképpen ki fogom tölteni én is. :)
    A virágokkal én is így vagyok, bár ha netán él addig míg eszembe jut meglocsolni, akkor utána tuti, hogy kidöglik, mert akkor meg agyonlocsolom. :D

    VálaszTörlés
  3. Köszi a jelölést, írni fogok magamról, de csak a jövő hétre tudom ígérni, mert a hétre már nagyon be vagyok táblázva. Köszi mégegyszer, hogy gondoltál rám :) egyébként a virágok nálam sem hosszú életűek, esetleg csak a kaktuszoknak van esélyük :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, ha írsz magadról, mindegy hogy mikor :)

      Törlés
  4. Örülök, hogy kitöltötted...és gratulálok a kislányodhoz is! :) A sminkeléssel én is hadilábon állok, egyszer kipróbálnám, hogy egy igazán profi mit tudna kihozni belőlem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen! :)
      a sminkelés pedig nekem nagy szerelmem, már eléggé beleástam magam, meg viszonylag jól meg tudom csinálni, amit elképzelek szerencsére. voltam már sminkelésen, de nem éreztem akkora pluszt ahhoz képest, amit én kenek magamra :D

      Törlés
  5. Jaaj, nagyon köszönöm a jelölést, igazán jól esett :) hétvégén meg is csinálom!
    A kettes ponton jót mosolyogtam, gratulálok a babucihoz! :) A hetes ponttal pedig mélyen egyetértek :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen és nagyon örülök, ha kitöltöd :)

      Törlés
  6. Jaj de cuki vagy!! Nagyon köszönöm! Próbálok 7 dolgot összeszedni magamról! :))

    VálaszTörlés
  7. Nálam is mindig megdöglenek a virágok. :D Most nőnapra kaptam 5-öt, nem tudom meddig fogják bírni. :D
    33, és kislány, na ezt nem gondoltam volna. :) Már megérte elolvasni a posztot. :)

    VálaszTörlés