2014. március 15., szombat

Avon - Turquoise Pop


Sziasztok!

Ma az Avon Speed Dry családjába tartozó Turquoise Pop nevű lakkot hoztam nektek. Ezt a darabot kb. egy évvel ezelőtt vettem. A neve ellenére szerintem semmi türkizes nincsen benne, én inkább sötétebb mentának nevezném.


Az ecsete a szokásos Avon ecset, vékony és lapított, nagyon jól lehet vele lakkozni. Az állaga vastagabb, de mindenképpen kell a két réteg a teljes fedéshez. Száradása a nevéhez méltóan tényleg gyors, de semmiképpen sem 30 másodperc, ahogy ezt ígérik. Tartóssága nem a legjobb, de ez az egész Speed Dry vonalra jellemző. Ez nálam kb. 2 napot jelent, de mindig elmondom, hogy az én körmeim állandóan rossz állapotban vannak, töredeznek, tehát másnál valószínűleg jobban bírja ez a lakk is.


Szerintem gyönyörű színe van, igazi tavaszias árnyalat. Kicsit ugyan a fáradtabb menta vonalat képviseli, nem annyira vibráló, mint amit vártam Andi képei alapján, de így is nagyon tetszik.


Ha nem a tartósság a fő szempont a lakkvásárlásnál, akkor mindenképpen ajánlom a beszerzését, mert nagyon gyorsan csodás manikűrt lehet vele varázsolni. A jelenleg futó - március végéig érvényes - katalógusban 929 Ft, viszont ha két lakkot vásároltok, akkor 699 Ft/db áron juthattok hozzá. Emellett a Strawberry árnyalat, amit nagyon tudok ajánlani, mert fantasztikusan gyönyörű. Itt írtam róla. (Ha vásárolnál, de nincs tanácsadónő ismerősöd, keress meg nyugodtan.)

vakuval készült kép

Nektek hogy tetszik ez a lakk? Szeretitek az ilyen színeket?

10 megjegyzés:

  1. Rajtad nagyon tetszik ez a szín, de én nem igazán vagyok zöldes. Azt hiszem, hogy csak 1 zöld lakkom van. :D De annyira nem is vágyom többre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazából én se vagyok nagy zöldes, főként mentáim vannak, mert azokat viszont nagyon szeretem. amikor ezt megvettem egész más színre számítottam, de végül megkedveltem :)

      Törlés
  2. Ő nekem is megvan. Szerintem is zöld, de ők tudják :D
    Amúgy én nagyon pozitívan csalódtam az AVON lakkokban, bár sajnos az hatalmas negatívum rájuk nézve hogy csak tippelni lehet a valós színeket :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem jók az Avon lakkok, én szeretem őket. abban igazad van, hogy nagyon nehéz a katalógusképek alapján rendelni, de inkább adok ezekért 600-800 forintot, mint egy essence lakkért 500-at. ja, és ha nem tetszik, akkor 3 hónapon belül vissza lehet küldeni :)
      az én bajom, hogy általában nincsenek túl különleges színeik...

      Törlés
  3. Na igen, ez egy olyan árnyalat, amit mindenki máshogy lát, van ilyen kék és lila közötti szín is, amin akár össze is tudnak veszni emberek :-D Mindenesetre nagyon szép, és jól áll ehhez a körömformához :-)

    VálaszTörlés
  4. Oda vagyok most a zöldes, türkizes mentás színekért. :3 Nagyon szép színe van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem annyira nem is favoritom ez a szín, de mégis megszerettem :)

      Törlés