2014. február 24., hétfő

Februári körömkihívás: Valentin - csipke


Sziasztok!

Elérkeztünk a februári körömkihívás utolsó előtti fordulójához, a téma a csipke.


Erről a témáról már az elejétől fogva azt gondoltam, hogy nagyon egyszerű lesz, aztán mégis ez lett számomra a mumus. Sajnos nem sikerült kreatívan állnom a dologhoz, csak a korrekt megvalósításig jutottam. A google segítségemre volt csipkeminta készítésében, rengeteg képet találtam és a legegyszerűbb módot kiválasztottam. A végeredménnyel kivételesen egyáltalán nem vagyok elégedett, de ha már elkészítettem, akkor mindenképpen meg is mutatom, hiszen nem sikerülhet mindig minden ugyanolyan jól...


Besokalltam már kicsit a sok piros és rózsaszín kombinációtól, ezért most valami mást szerettem volna. Mivel a kedvenc színeim főként a kékek és a lilák, ezért ezek közül választottam. Az utóbbi idők szomorkás időjárása miatt végül a China Glaze Charmed, I'm Sure nevű lakkja lett a győztes. A mintát a Flormar NA01 számú fehér díszítőlakkjával készítettem, de sajnos túl vastagra sikerültek a vonalak, lehet, hogy jobban jártam volna inkább külön díszítőecset használatával. Mindegy, legközelebb  talán ügyesebb leszek.


Végeredményben pedig arra jutottam, hogy kár volt variálnom, ez a változat egy kicsit szomorkásra sikerült, sokkal ütősebb lett volna, ha maradok egy piros-fekete variációnál. Nem baj, valamikor készítek majd egy olyat is :)

Nézzétek meg, hogy a többiek mit alkottak!




4 megjegyzés: