2014. február 13., csütörtök

China Glaze - Strike Up A Cosmo


Sziasztok!

Meglepő, de ismét China Glaze lakk kerül bemutatásra. És még mindig van olyan darab, amit nem mutattam... :D


Mai alanyunk a Strike Up A Cosmo, ami szintén az Autumn Nights kollekcióban jelent meg. Először, ha jól emlékszem Erzsinél láttam meg, mert ő már jóval a Nailland megjelenése előtt megrendelte külföldről. El kell mondjam, hogy nem vagyok óriási rózsaszín-kedvelő csaj, vannak bizonyos árnyalatai, amiért megveszek, de alapvetően hangulat kell hozzá nálam, hogy rózsaszínt válasszak.
Márpedig ez a lakk az. Alapvetően rózsaszín. Aztán ha tovább nézem, akkor már inkább mályvásnak tűnik. Talán halvány mályva rózsaszín beütéssel. Vagy sötét rózsaszín mályvás beütéssel? Sosem voltam jó a színek meghatározásában. :D


Lényeg, hogy nem egy snassz, mindennapi színnel állunk szemben, ami minden polcon visszaköszönne. Az alapszínben pedig találunk arany és ezüst pelyheket is, amikben az arany érvényesül jobban. Ezek teszik abszolút különlegessé ezt a lakkot.
Fólia finisű darabról beszélünk, fedése két rétegben tökéletes, viszont - hasonlóan más fólia finisű társaihoz - erre a darabra is kell fedőlakk, hogy igazán fényes legyen. Tartóssága átlagos, az én rettenetes állapotban lévő körmeimen három napot bírt. A harmadikon azért már meg volt kopva, de a halvány színe miatt ez nem volt annyira feltűnő, mintha mondjuk egy vörös lakk kopna meg a körmeimen.

ezen a képen elég jól látszik, hogy mennyire dominánsak az arany pelyhek
Most hogy elmondtam a szokásos jellemzését, folytatom. Valamiért ezt a lakkot nem szerettem önmagában a körmeimen. Képeken nagyon tetszik, de ahogy ránéztem a kezemre olyan idegenül hatott. Végül festettem rá egy könnyen és gyorsan elkészíthető fekete mintát és úgy már nagyon tetszett. Ilyen lett a végeredmény:



A lakk itthon a Nailland-nél vásárolható meg 1.490 Ft-ért webshop-on keresztül vagy a budapesti Árkádban személyesen. Mellesleg Edinánál fut éppen egy nyereményjáték, ahol többek között ezt a lakkot is megnyeri majd egy szerencsés. Nézzetek be hozzá is! ;)

Nektek hogy tetszik ez a lakk? Jártatok már úgy, hogy kellett egy minta vagy valami, hogy a körömlakkot megszeressétek magatokon?

4 megjegyzés:

  1. A China Glaze ilyen lakkjaiba menthetetlenül szerelmes vagyok. Ez is megvan, és ma majdnem ezt kentem fel, de végül egy krémszínű nyert, és teljesen belezúgtam :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én úgy összességében imádom a china glaze-t! :D
      mi volt a krémszínű, ami lekörözte ezt a lakkot nálad?

      Törlés
    2. Igazából krém 'finish'-ű, csak erre a szóra még keresem a magyar megfelelőt. Ő az:
      http://djkatybeauty.blogspot.hu/2014/02/napi-korom-china-glaze-queen-b.html

      Törlés
    3. ó, akkor már nem csodálkozom. írtam is nálad, hogy a Queen B a kedvenc lakkom amióta megvan! (na jó, van még egy, a GR Holiday 58)

      Törlés