2014. február 8., szombat

OPI - Pussy Galore


Sziasztok!

A hét elején annyira szépen sütött a nap, hogy kedvem támadt egy kis bohókás rózsaszínre a körmeimen. Eszembe is jutott rögtön, hogy milyen régen használtam már a Pussy Galore-t, így gyorsan felkentem. Imádtam, amígy a körmeimen volt. Nem akarom hosszan ecsetelni a tulajdonságait, elég sok helyen látható volt már a tavalyi évben, inkább csak elmondom, hogy én miért szeretem és megmutatom hogyan nézett ki egy vidámabb téli napon. :)


Három napig viseltem, de csak azért mostam le, mert akkor volt időm megcsinálni a holnap esti manikűrvadászra a művemet. Akkor még a lakknak semmi baja nem volt. Amúgy három vékony réteget használtam, közepesen gyorsan száradt meg a festés.


Ez a lakk nekem az egyik kedvencem a homoklakkjaim közül. Több márkánál is jelentek már meg világos színű homoklakkok, de szerintem ez egy kicsit másabb, legalábbis azoknál mindenképpen, amikkel én találkoztam. Úgy tapasztaltam, hogy a világosabb színek esetében a homoklakkokat általában telerakják csillámokkal, ettől elég érdes lesz a tapintásuk és szikrázóan csillognak. A Pussy Galore pont nem ilyen. Van neki egy visszafogottan fényes alapszíne, amiben apró pink csillámok vannak, de ezek nem feltűnőek száradás után. Ez a lakk nem lesz túl érdes, éppen csak rücskös egy kicsit, de nem akad bele semmibe. Nekem ez a lakk maga a kifinomultság, tökéletes a mindennapokra. Nem is mondok többet róla, egyszerűen csak annyit, hogy I-M-Á-D-O-M!


Nektek hogy tetszik? Valamelyikőtöknek megvan esetleg ez a lakk?

4 megjegyzés: