2014. február 18., kedd

Napi köröm: egyszerű, de nagyszerű!


Sziasztok!

Ma csak egy gyorsan összedobható manikűrt hoztam. A múlt héten valamikor ismét a nagy kedvencemhez, a China Glaze Queen B árnyalatához támadt kedvem, de szerettem volna valamivel feldobni, hogy mégse legyen annyira egyszerű. Az jutott eszembe, hogy fehérrel kombinálom, semmi másra nem volt szükség, mint a két lakkra, valamint egy pontozóra. Az egész díszítés nem több, mint öt perc és mégis nagyon feldobja a manikűrt szerintem. Nézzétek meg, mi lett belőle!



Felhasznált lakkok:
  • Avon Nail Experts Gel strength base coat
  • China Glaze Queen B (teszt itt)
  • China Glaze White On White (teszt itt)
  • Essence BTGN High Gloss Top Sealer


Itt kell még megjegyeznem, hogy az Essence BTGN-t nem ajánlom díszítés fixálására, nekem kicsit elkente a mintámat (szerencsére nem látszott nagyon).

Ti szoktatok ilyen gyors díszítéseket alkalmazni, hogy feldobjátok a manikűrt?

6 megjegyzés:

  1. nagyon tetszik :) Nálam is tervben van egy pontozós mani, nem pont ilyen szabályos kivitelben :D

    VálaszTörlés
  2. nagyon köszönöm lányok! :)

    VálaszTörlés
  3. ez nagyon kedves! :) queen b nekem is meg van, de elsőre nem sikerült tökéletesen felkenni 2 ujjamra, így hirtelen meggondoltam magam. ez vagy egy hónapja volt, azóta nem néztem felé, de ami késik! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem mindenképpen próbáld ki újra, mert tényleg gyönyörűséges ez a lakk. nálam nagyon kevés lakk lesz akkora kedvenc, hogy azon kezdjek el gondolkodni, hogy beszerzek belőle egy tartalékot (pedig még rengeteg van benne...) :D

      Törlés